L'Ajuntament reobre l’estadi de futbol del Congost

S’han dissenyat quatre franges horàries de 17 a 21.30 h i s’ha decretat un aforament limitat a 20 persones. De moment, s’ha obert només per a esportistes federats i per esportistes, socis i directius del club. Caldrà demanar cita prèvia per accedir-hi. Prèviament a l’obertura de les instal·lacions, s’ha portat a terme la neteja i desinfecció dels espais comuns, així com dels elements que poden estar en contacte amb els usuaris. La neteja i desinfecció es farà a l’inici i al finalitzar la jornada.

imagen

L’Ajuntament de Manresa va reobrir ahir dimecres l’estadi de futbol del Congost. Poden fer ús del camp de futbol esportistes federats, tècnics i directius del CE Manresa. L’esportista podrà anar acompanyat d’un sol entrenador/a per torn. Els entrenaments es faran sense contacte físic i de forma individual, mantenint la distància de 2 m entre esportista i entrenador.

L’horari d’obertura serà de 17 a 21.30 h, de dilluns a divendres. Es podrà fer reserves en les següents franges horàries:

- 1r torn de 17.00 a 17.50 h    

- 2n torn de 18.05 a 18.55 h

- 3r torn de 19.10 a 20.00 h

- 4t torn de 20.15 a 21.05 h

 

L’aforament màxim per cada franja horària serà de 20 persones.

 

Com s’hi pot accedir i quins espais i materials es poden utilitzar?

Cal haver demanat cita prèvia a l’entitat gestora de la instal·lació, el Centre d’Esports Manresa, a l‘adreça electrònica davidluis@ingenieros.com o bé trucar al tel. 649655820.

Cada sol·licitud haurà d’anar acompanyada de la declaració responsable per l’ús de l’equipament. En el seu defecte, la persona que hagi fet la reserva de l’espai es sotmetrà a un control de temperatura just abans d’entrar al camp que quedarà registrat. No es permetrà l’accés a les persones que excedeixen de 37,2º.

Les persones autoritzades entraran a través de la porta auxiliar del final dels vestidors i sortiran per la porta principal gran (costat taquilles). El control d’accessos, de temperatures corporals i de l’aforament anirà a càrrec dels responsables del club. Tanmateix, els responsables municipals faran les tasques d’inspecció del protocol del Pla.

 

S’utilitzarà el terreny de joc, magatzems i el WC de públic, que seran d’ús intern pels esportistes  i  personal autoritzat. Els vestidors i zona de bar, inclosa la terrassa  estaran tancats. L’esportista o entrenador ha de notificar prèviament quins materials esportius utilitzarà per tal de programar la corresponent desinfecció posterior. No obstant, cada esportista podrà portar el seu propi material esportiu personal necessari per a l’entrenament, el qual ha de ser d’ús individual

 

Prèviament a l’obertura de la instal·lació, es portarà a terme la neteja i desinfecció dels espais comuns, així com del elements que han pogut estar en contacte amb els usuaris. Els espais comuns es netejaran abans de l’inici de cada jornada i posteriorment a l’acabament, amb el horaris següents: 16.30 h i 21.20 h.

 

El WC de públic, d’ús intern i restringit al personal autoritzat, es netejarà abans i després de cada franja horària. Els materials utilitzats s’hauran de desinfectar un cop finalitzada la sessió i no es podran lliurar a un altre esportista fins que no es garanteixi la seva neteja. El club disposa d’una màquina d’ozó per fer les desinfeccions. Es disposarà de gel desinfectant per tal que cada usuari es netegi les mans sempre que sigui necessari, i com a mínim, a l’entrada i sortida de l’equipament.

 

Altres equipaments esportius municipals en marxa

De mica en mica, els equipaments esportius municipals tornen a oferir activitat. Recordem que dilluns passat, 8 de juny, ja es va obrir el pavelló del Complex del Vell Congost, el pavelló del Pujolet i el camp de beisbol. L’Estadi Municipal d’Atletisme ja es va reobrir el 26 de maig i que el dia 1 de juny va tornar a obrir portes el camp de futbol de la Mión-Puigberenguer i l’Espai de Gimnàstica Artística Andreu Vivó.


En totes les instal·lacions esportives s’han dissenyat franges horàries i s’ha decretat un aforament limitat per tal d’evitar aglomeracions. De moment, s’han obert només per a esportistes federats i per esportistes, socis i directius dels respectius clubs i entitats que tenen atorgades les llicències d’ús, que hauran de demanar cita prèvia.

Prèviament a l’obertura de les instal·lacions, s’ha portat a terme la neteja i desinfecció dels espais comuns, així com dels elements que poden estar en contacte amb els usuaris. Un cop obrin portes, la neteja i desinfecció es farà al final de cada torn i al finalitzar la jornada. Totes les instal·lacions disposaran de gel desinfectant per tal que cada usuari es netegi les mans sempre que sigui necessari i, com a mínim, a l’entrada i sortida de l’equipament.

 

Documents relacionats

  • imagen