El Conservatori de Música acull dijous la presentació i concert del nou treball de la Big Bom Band

El nou CD de la banda jazzística de Sallent es titula “2014, Made in Cat” i s’ha enregistrat al mateix Auditori del Conservatori Municipal de Música de Manresa.

El Conservatori Municipal de Música de Manresa acull aquest dijous, a les 8 del vespre, la presentació del nou treball de la Big Bom Band, la formació jazzística de Sallent. “ 2014, Made in Cat” és el non d’aquest darrer treball que inclou un recull de temes composats i arranjats per diferents artistes catalans tan reconeguts com Joan Monné, Lluís Vergés, Manel Camp, Pepe Balasch, Vicens Martin, David Pastor, Francesc Gener o Lluis Vidal.

Es tracta d’un CD de “jazz català” que té l’objectiu de portar música d’autors catalans fora de les fronteres. El treball ha estat enregistrat íntegrament aquest mes d’octubre a l’Auditori del Conservatori Municipal de Música de Manresa.

A la Big Bom Band

A la Big Bom Band és una big band de Jazz nascuda l’any 1999 a Sallent (Bages). És una big band que compta amb un nombre extens d’integrants i que es mou pels estils del swing, el be-bop, l’afro-cuban jazz, el funk, entre d’altres.

Tot i que en e ls seus inicis es forma com a assignatura de l’Escola “Cal Moliner” de Sallent, es va anar professionalitzant fins a arribar a tocar amb grans intèrprets i a sales i festivals de jazz d’arreu.

Entre el seu repertori més llatí hi trobem una majoria de temes arranjats o composats pel prestigiós trompetista nord-americà Michael Philip Mossman, tot i que també trobem un repertori més de swing i de be-bop en el que podem trobar-hi a Duke Ellington, Count Basie, Sonny Rollins, Miles Davis, entre d’altres.