L’Ajuntament i Cases de la Música porten fins a Manresa Miki Núñez, Manel, Doctor Prats, Els Pets, Roba Estesa, Sopa de Cabra i l’Orquestra Di-Versiones

Els grups actuaran dins el nou Vibra Festival, un cicle de concerts que se celebrarà del 10 de juliol a l’1 d’agost a l’exterior del Palau Firal amb totes les mesures sanitàries i de seguretat pertinents

imagen

L’Ajuntament de Manresa i Cases de la Música s’han aliat per organitzar el Vibra Festival, un cicle de set concerts a l’aire lliure que tindran lloc del 10 de juliol a l’1 d’agost a l’aparcament exterior de darrera el Palau Firal, un emplaçament que permetrà complir amb totes les mesures sanitàries i de seguretat i tenir un aforament de fins a 800 persones. El cartell serà de luxe, amb Miki Núñez, Manel, Doctor Prats, Els Pets, Roba Estesa, Sopa de Cabra i l’Orquestra Di-Versiones.

 

La regidora de Cultura i Festes de Manresa, Anna Crespo, i el director de la Casa de la Música de Manresa, Dani Castellanos, han presentat el festival aquest dimarts al migdia als mitjans de comunicació. La regidora ha explicat que s’ha treballat molt intensament per materialitzar una proposta que servirà per impulsar el sector cultural i “que situa Manresa com a capital musical”, i ha destacat també la tasca de Protecció Civil per complir amb totes les mesures que s’han imposat a causa de la Covid-19. 

 

Al seu torn, Dani Castellanos ha explicat que les localitats seran numerades i que, d’acord amb la normativa, es permetrà que nuclis familiars i unitats de convivència i grups d’entorn pròxims puguin seure junts amb un màxim de deu persones. Les entrades es posaran a la venda aquest divendres 26 de juny a través de www.vibrafestival.cat.

 

Miki Núñezserà l’encarregat d’arrencar amb el cicle de concerts el pròxim 10 de juliol. Qui va ser finalista d’OT 2018 i representant a Eurovisión el 2019, presentarà a Manresa les cançons del seu debut, ‘Amuza’, tot i que tampoc faltaran temes com el seu èxit ‘Escriurem’. Acompanyant l’artista terrassenc, hi haurà la manresana Sara Roy, una de les grans revelacions dels darrers mesos. 

 

L’11 de juliolserà els Manelels que actuaran al Palau Firal amb el seu darrer treball ‘Per la Bona Gent’, que va veure la llum el passat mes d’octubre de 2019 i que arriba una dècada després del seu gran debut.

 

El Vibra Festival continuarà divendres 17 de juliolamb una actuació divertida i festiva, la de l’Orquestra Di-Versiones. I és que qualsevol cançó adquireix una nova dimensió amb ells. Cap de setmana que tindrà el seu fermall d'or dissabte 18 de juliol amb Doctor Prats, que arriben disposats a presentar el seu darrer treball ‘Venim de lluny’. 

 

Per tancar el mes de juliol, divendres 24 actuaran finalment Els Pets.El grup de Constantí tenia una cita pendent a Manresa, ja que el passat mes de maig haurien d’haver començat la seva gira ‘20/20’ a la Sala Stroika, però la Covid-19 ho va impedir. Finalment, ens visitaran aquest juliol i a l’aire lliure. D’altra banda, dissabte 25 de juliol, arribarà Roba Estesaamb la seva fusió d’estils, que van des de la música urbana fins la instrumentació i melodies folk.

 

El cicle finalitzarà dissabte 1 d’agostamb Sopa de Cabra, un dels grans referents del rock català, que presentaran el seu darrer àlbum, ‘La Gran Onada’.

 

 

AGENDA DE CONCERTS

Divendres, 10/07. 20.00H. Miki Núñez + Sara Roy (artista convidada)

Dissabte, 11/07. 20.00H. Manel + Artista Convidat

Divendres, 17/07. 20.30H. Orquestra Di-Versiones.

Dissabte, 18/07. 20.00H. Doctor Prats.

Divendres, 24/07. 20.30H. Els Pets.

Dissabte, 25/07. 20.00H. Roba Estesa

Dissabte, 01/08. 20.30H. Sopa de Cabra. 

Documents relacionats

  • imagen