Manresa ostentarà la Capitalitat del Bàsquet Femení durant la temporada 2021-2022

Es tracta d’una iniciativa de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) que té l’objectiu de potenciar el paper de la dona dins el món del bàsquet. El regidor d’Esports, Antoni Massegú Calveras, ha assegurat que el nomenament oficial per part de la FCBQ “és una molt bona notícia pel bàsquet de la nostra ciutat, pels seus clubs i per l’impuls de l’esport femení”.

imagen

La Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) ha designat Manresa com a propera Capitalitat del Bàsquet Femení. La ciutat ostentarà aquest títol a partir del juny de l’any vinent i durant tota la temporada 2021-2022, agafant el relleu de Malgrat de Mar. 

 

La Capitalitat del Bàsquet Femení és una iniciativa de la FCBQ que té l’objectiu de potenciar el paper de la dona dins d’aquest esport. Sant Feliu de Llobregat va ser la primera Capitalitat, el 2017. La van seguir els municipis de Girona (2018), Igualada (2019) i Malgrat de Mar, que ho havia de ser durant tot el 2020. 

 

La pandèmia generada per la Covid-19 ha impedit que Malgrat de Mar hagi pogut desplegar enguany tot el seu programa. Per aquest motiu, la FCBQ ha decidit prorrogar la seva Capitalitat fins al juny del 2021, fent-la coincidir així amb la durada de la temporada esportiva (fins ara la Capitalitat es desenvolupava en un any natural).

 

D’aquesta manera, Manresa agafarà el relleu de la ciutat maresmenca el juny del 2021. El regidor d’Esports, Antoni Massegú Calveras, ha assegurat que el nomenament oficial per part de la FCBQ “és una molt bona notícia pel bàsquet de la nostra ciutat, pels seus clubs i per l’impuls de l’esport femení”. També ha afirmat que “emprenem aquest repte amb molta il·lusió i amb ganes de donar valor a tot el que ha estat i pot ser el bàsquet femení a la nostra ciutat”.

 

*Foto: FCBQ

Documents relacionats

  • imagen