La nova web de Manresa 2022 ja es troba en funcionament en tres idiomes i incorpora un bloc amb funció de sala de premsa

Es pot tenir accedir a tota la informació relacionada amb aquest projecte estratègic de ciutat, a les diverses accions agrupades en els seus tres eixos i ara, també, a una sala de premsa en la qual es penjaran totes les notícies relacionades amb el projecte i els arxius multimèdia que generi. Serà de consulta ràpida i permetrà la descàrrega de documents.

imagen

El projecte Manresa 2022 acaba d’estrenar una nova pàgina web que incorpora la possibilitat de consultar-lo en tres idiomes: català, castellà i anglès. Properament, està previst que s’afegeixin altres idiomes, com l’italià, el francès o l’alemany, d’acord amb la vocació d’internacionalització inherent al mateix projecte.

 

La web s’estructura en quatre apartats: ‘Manresa 2022’, amb informació sobre el projecte, la figura de Sant Ignasi, les xarxes de treball i la comissió de valors que el nodreix; ‘Transforma’, que inclou informació detallada sobre totes les actuacions d’adequació d’espais ignasians i del centre històric que s’han efectuat des de Manresa 2022; ‘Acull’, que repassa les accions destinades a la millora turística del pla de màrqueting de Manresa Turisme i, especialment, aquelles que incideixen en la Manresa ignasiana; i ‘Batega’, que agrupa tots els esdeveniments culturals, artístics, esportius o educatius que s’estan duent a terme anualment des de Manresa 2022.

 

A banda d’aquests apartats, la web també incorpora una secció de notícies i agenda d’actes relacionats o directament gestionats per l’organització de Manresa 2022.

 

Des de la web, a banda de conèixer millor el projecte, els seus eixos i les accions que inclou, també es poden fer reserves de localitats o d’entrades anticipades on-line dels esdeveniments organitzats per Manresa 2022, com és el cas, actualment, dels concerts del cicle de músiques amb ànima Sons del Camí o de diversos actes de les Festes de Sant Ignasi, que enguany requereixen una inscripció prèvia per a mantenir una limitació d’aforament i assegurar les condicions sanitàries i de seguretat que estableixen els protocols corresponents.

 

El bloc

La web també incorpora un bloc anomenat ‘Sala de premsa’ al qual s’accedeix des del mateix apartat Manresa 2022 i que aglutina totes les notícies generades a partir d’aquest any 2020 pel projecte, classificades per eixos i per ordre cronològic. Permet la consulta i descàrrega de documents relacionats amb Manresa 2022, ja sigui un programa de mà o una presentació, incorpora una galeria d’imatges i, també, permet subscriure’s al canal per rebre directament les notícies via correu electrònic.

 

Aquest bloc, a més, connecta totes les xarxes socials que gestiona Manresa 2022 (Instagram, Twitter, Facebook i Youtube) i que, tres cops per setmana, van generant continguts al voltant del projecte i de les activitats relacionades.

 

El nou bloc permet disposar de la informació més actualitzada del projecte Manresa 2022 a l’instant i agrupar en únic lloc web els diversos continguts que es van generant setmana rere setmana. 

Documents relacionats

  • imagen