Afectacions de mobilitat pels treballs d’Aigües de Manresa al Camí dels Tovots

A partir de dimarts vinent, 14 de juliol, hi haurà itineraris alternatius de trànsit a l’entorn de les Pistes Zona Manresa, i canvis de recorregut i parades del bus urbà i a l’àrea de recollida de residus.

AIGÜES DE MANRESA ha comunicat que dins els treballs de substitució de la xarxa general d’aigua potable en el Camí dels Tovots, les afectacions a la mobilitat a partir de dimarts 14 de juliol seran les següents:

  • Es realitzaran els treballs al Camí dels Tovots, al tram situat entre el Camí de les Cots i l’accés a les Pistes Zona Manresa.

  • En horari diürn (de 7 h a 22 h) s’habilitarà un itinerari alternatiu per al trànsit de vehicles per terrenys de les Pistes Zona Manresa.

  • El servei de transport públic urbà BUS MANRESA accedirà i sortirà de Camí dels Tovots des de Ctra. de Vic i realitzarà la parada “Cots”, s’anul·larà la parada “Escola Oficial d’Idiomes”.
     
  •  En horari nocturn (de 22 h a 7 h) es tallarà al trànsit de vehicles del tram afectat, de manera que l’accés i sortida de Camí dels Tovots (fins a Pistes Zona Manresa i restaurant l’Ermitanet) es realitzarà des de la ctra. Viladordis.

  •  L’àrea de recollida de residus situada al Camí dels Tovots enfront a l’accés de les Pistes Zona Manresa es traslladarà i s’agruparà amb l’àrea de residus situada al Camí enfront a l’accés de l’Escola Oficial d’Idiomes.

 

És previst que aquesta fase duri 2 setmanes. El dia 23 de juliol s’habilitarà el trànsit habitual per Camí dels Tovots per tal de facilitar el pas dels vehicles d’autoescoles que realitzin exàmens.