Afectacions de mobilitat durant els caps de setmana al Camí dels Tovots

Mentre durin les obres d'Aigües de Manresa, els dissabtes als matins es mantindrà el pas de turismes i motocicletes (veïns i pràctiques autoescoles). Dissabtes a la tarda i diumenges, s'hi tallarà el trànsit.

 

AIGÜES DE MANRESA ha comunicat que, els dissabtes al matí es mantindrà pel pas de turismes i motocicletes (veïns i pràctiques autoescoles) pel Camí dels Tovots al tram afectat per les obres. Dissabtes tarda i diumenges (i altres festius) es tallarà al trànsit de vehicles del tram afectat, de manera que l’accés i sortida de Camí dels Tovots (fins a Pistes Zona Manresa i restaurant l’Ermitanet) es realitzarà des de la ctra. Viladordis.

 

Cal recordar que des de dimarts passat, les obres al Camí dels Tovots al tram situat entre el Camí de les Cots i l’accés a les Pistes Zona Manresa, durant els dies feiners estant provocant les següents afectacions: 

 

  • En horari diürn (de 7 h a 22 h) s’ha habilitat un itinerari alternatiu per al trànsit de vehicles per terrenys de les Pistes Zona Manresa.

  • El servei de transport públic urbà BUS MANRESA accedeix i surt de Camí dels Tovots des de Ctra. de Vic i realitzar la parada “Cots”. S'ha anul·lat la parada “Escola Oficial d’Idiomes”.
     
  •  En horari nocturn (de 22 h a 7 h) resta tallat al trànsit de vehicles del tram afectat, de manera que l’accés i sortida de Camí dels Tovots (fins a Pistes Zona Manresa i restaurant l’Ermitanet) es realitza des de la ctra. Viladordis.

  •  L’àrea de recollida de residus situada al Camí dels Tovots enfront a l’accés de les Pistes Zona Manresa s'ha traslladat i s’ha agrupat amb l’àrea de residus situada al Camí enfront a l’accés de l’Escola Oficial d’Idiomes.

 

És previst que aquesta fase de treballs iniciada el 14 de juliol duri 2 setmanes. El dia 23 de juliol s’habilitarà el trànsit habitual per Camí dels Tovots per tal de facilitar el pas dels vehicles d’autoescoles que realitzin exàmens.