L'Ajuntament farà demà i demà passat tractaments fitosanitaris a vàries zones de la ciutat

Dijous i divendres es farà un tractament contra les males herbes a la zona de l’Avinguda Universitària i dels Panyos, de 07:00 a 15:00h. Divendres, a més, es farà un tractament contra la processionària a diversos pins de la ciutat, de 06:00 a 10:00h

imagen

La Unitat de Parcs i Jardins Urbans de l'Ajuntament de Manresa ha comunicat que dijous 30 i divendres 31 de les 7 del matí fins a les 3 de la tardaes farà una tractament fitosanitari contra les males herbes.  L’herbicida (glifosat 36%) es ruixarà a l’Avinguda Universitària, en una superfície d’uns 1.300m2; i demà passat al Parc dels Panyos, uns 4990m2.

D’altra banda, divendres 31 es tractaran també els pins i cedres de diverses zones verdes de Manresa, per tal de controlar la plaga de concessionària —thaematopoea pytiocampa—. Els tractaments es faran, en horari de 6 a 10 del matí, al centre Flors Sirera, ubicat al carrer de les Saleses; al passeig de Sant Jordi de la Balconada i a les escoles de la Flama, Puigberenguer i Renaixença. El tractament, basat en un insecticida biològic, no és tòxic, i s’aplicarà primer als centres educatius per evitar molèsties en hora punta.  

Documents relacionats

  • imagen