L'Ajuntament engega un paquet d'actuacions per a la millora de camins rurals de l'entorn de Manresa

Els treballs s’han iniciat aquesta setmana i finalitzaran a finals d’any. Suposaran la millora tretze camins de l’entorn natural de Manresa i tindran una inversió  de 88.400 euros.  

imagen

La regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament de Manresa ha iniciat aquesta setmana un paquet d’actuacions per a la millora i manteniment dels camins rurals de l’entorn de la ciutat. Els treballs, que és previst que s’allarguin fins a finals d’any, tenen un pressupost de 88.400 euros i afectaran un total de tretze camins del terme municipal.

Aquesta setmana s’han iniciat els treballs de millora del camí del Mas d’en Roca a la zona de Viladordis i continuaran amb els treballs al Camí de cal Fabet a la zona del Poal, i al Camí dels Corrons a la zona de Santa Caterina. En aquests tres camins és prevista una millora completa del ferm amb el reperfilat del camí, l’estesa de tot-u i la seva compactació.

El paquet d’actuacions es completarà amb l’aportació de tot-u en 10 camins més. Aquests treballs, que compten amb la col·laboració dels pagesos de la zona en les operacions  d’estesa del material, són els següents: Camí de la torre del Riera a la zona del Poal; Camí del Joncar a la zona de Viladordis; Camí de la casa del Grau a la zona de Viladordis; Camí del Grau a la zona de Viladordis; Camí de cal Llordeta a la zona de Viladordis; Camí de les Ferreres a la zona del barri de les Ferreres; Camí de la granja Jou a la zona de l’Oller; Camí del Monistrolà a la zona de l’Oller; Camí de cal Teleca a la zona de Santa Caterina; i Camí de la Travessa a la zona Santa Caterina.

El conjunt d’actuacions compta amb una aportació econòmica de l’Agència de Residus de Catalunya per a la compra de tot-u reciclat.

D’altra banda, cal recordar que l’Ajuntament de Manresa té previst també d’iniciar properament l’actuació de pavimentació del camí transversal del Poal.

Documents relacionats

  • imagen