Presentació del vídeo de tancament del projecte de teatre social "MOU-TEatre"

Dia:28/07/2020
Hora: 7 de la tarda
Lloc: Casa per la pau i la solidaritat Flors Sirera
Intervenen:

-Anna Crespo, regidora de Cultura i Festes

-Mariona Homs, regidora d'Acció i Inclusió social

-Tàtels Pérez, directora artística del projecte MOU-TEatre-Arts Escèniques

-Amb l'assistència de representants de les entitats que han participat al projecte: Ampans, Centre d’inserció sociolaboral PILS, centre de Menors de St Martí, Centre de dia St Francesc, Club Social Mosaic i Centre Residencial Mutuam Manresa

Descripció

MOU-TEatre. Arts escèniques, inclusió i transformació social  és una iniciativa de diverses regidories de l’Ajuntament de Manresa, per tal de fer de les arts escèniques una eina que promogui la reflexió sobre la societat actual i un espai creatiu d’intercanvi entre diferents col·lectius.

 

Des del febrer de 2020 s’estava treballant per oferir una nova edició de tastos teatrals. A causa de la crisi de la Covid-19 no es va poder finalitzar el treball que  diferents col·lectius havien iniciat i per aquests motius es va realitzar un vídeo que recull els testimonis tant dels diferents col·lectius participants, així com els seus conductors tots sota la direcció artística de Tàtels Pérez.

 

Demà a al tarda es farà la presentació del vídeo i s'explicarà el projecte, amb la presència de totes les parts implicades.