BBVA dona suport a les activitats on-line de la Festa Major de Manresa

S'ha signat un conveni de col·laboració a través del qual l’entitat bancària esdevé patrocinador de la Festa Major de Manresa, que tindrà lloc del 26 al 31 d’agost.

imagen

BBVA i l’Ajuntament de Manresa han signat un conveni de col·laboració pel qual l’entitat bancària esdevé patrocinador de la Festa Major de Manresa, que tindrà lloc del 26 al 31 d’agost.

 

A la trobada hi ha assistit, per part de l’Ajuntament de Manresa, l’alcalde de la ciutat, Marc Aloy, i la regidora de Cultura i Festes, Anna Crespo, així com el president de Manresa de Festa, Joan Orriols. Per part de BBVA, hi ha estat present el director del Centre de Banca de Clients de BBVA a Manresa, Carles Caballero.

 

BBVA està “molt compromès amb Manresa i les seves entitats”. Amb aquest acord, vol impulsar les activitats culturals i populars, especialment les que es poden realitzar on-line, com ara la creació i difusió d’una col·lecció de set vídeos que, sota el títol ‘Sabies que?’, permetrà descobrir curiositats de la Festa Major de Manresa. També rebran el suport de BBVA les activitats itinerants que es realitzaran en diferents espais de la ciutat.

 

“BBVA és un banc global que actua de forma local i propera, implicant-se amb les tradicions del territori però adaptant-se a les noves situacions. En aquesta etapa que ens ha tocat viure, la digitalització ha estat un element clau, i pensem que també es pot traslladar a l’àmbit popular per fer que la població de Manresa gaudeixi la Festa Major amb la màxima seguretat”, ha afirmat en Carles Caballero.

 

Per la seva banda, l'alcalde de Manresa, Marc Aloy, ha agraït el suport de BBVA per tal de fer possible la festa i ha recordat que la implicació d’entitats arrelades al territori permet complementar el pressupost municipal i fa possible que es puguin programar activitats per a tots els públics.

Documents relacionats

  • imagen