L’Ajuntament de Manresa, reconegut per la implantació de l’administració digital

El Consorci d’Administració Oberta de Catalunya situa l’Ajuntament de Manresa com un dels ens capdavanters en transformació digital en la cinquena edició dels guardons ‘Reconeixements Administració Oberta’.

imagen

L’Ajuntament de Manresa ha estat reconegut pel Consorci d’Administració Oberta de Catalunya com un dels ens capdavanters en la implantació de la administració digital en la cinquena edició dels guardons ‘Reconeixements Administració Oberta’, uns premis que valoren l’ús dels serveis d’administració electrònica en la seva relació amb la ciutadania i en la seva gestió interna. En aquesta ocasió, l’Ajuntament de Manresa ha quedat en una meritòria 2a posició en la categoria de municipis de més de 50.000 habitants, pujant dues posicions en el rànquing respecte del quart lloc que ocupava l’any passat.

 

Els guardons es reparteixen en set categories d’acord amb el nombre d’habitants i s’atorguen en base a una metodologia pròpia de l’AOC que analitza amb rigor més de 30 indicadors objectivables de 947 ajuntaments i 42 consells comarcals. En aquesta edició, han estat premiats 75 ens locals.

 

La bona puntuació obtinguda per l’Ajuntament de Manresa en l’anàlisi d’aquests indicadors és el resultat de l’esforç dels serveis municipals. Així, s’ha aconseguit que la major part de la gestió administrativa sigui en suport electrònic, sense firmes manuals ni papers. Des de la seva entrada fins a la notificació. Aquesta manera de  treballar permet que la gestió administrativa no es paralitzi, independentment de la ubicació física de les persones, permetent fer més compatible la situació que s’està vivint amb la Covid-19 amb la gestió administrativa.

Documents relacionats

  • imagen