El mercat municipal de Puigmercadal estrena demà la seva nova fira-mercat

La nova iniciativa impulsada pels paradistes i per la gerència del mercat, amb el suport de l’Ajuntament de Manresa, es repetirà cada divendres de 9 a 14 hores.

El mercat municipal de Puigmercadal acollirà demà divendres de 9 a 14 hores la primera fira-mercat en el que constitueix una nova iniciativa impulsada pels paradistes i per la gerència del mercat, amb el suport de l’Ajuntament de Manresa, per dinamitzar el mercat. La previsió és que aquesta fira es repeteixi cada divendres amb el mateix horari.

La iniciativa s’emmarca dins el reglament d’ordenació del mercat, que estableix que la concessionària de l’explotació del mercat pot realitzar un mercat setmanal a la Plaça Puigmercadal, sempre i quan els productes que s’hi venguin no siguin coincidents amb el que venen els paradistes del mercat municipal. 

La fira mercat que tindrà lloc demà és també una llarga reivindicació dels paradistes del mercat municipal i de la gerència, que contemplen aquesta activitat com una mesura dinamitzadora del mateix mercat municipal.

En aquesta primera edició de la fira-mercat hi haurà una dotzena de parades amb activitats diverses com la venda de perfums, de parament de la llar o d’espardenyeria, que conviuran en el mateix espai amb parades de productes agraris.

Amb aquesta nova proposta comercial, segons afirma la regidora de Promoció Econòmica, Comerç i Turisme de l’Ajuntament de Manresa, Sílvia Gratacós, “es vol posar en valor la importància del mercat municipal, i  a la vegada és una aposta ferma cap aquells comerços que venen productes de qualitat i de proximitat”.