Afectacions de trànsit amb motiu del Castell de Focs de la Festa Major de Manresa

L’acte tindrà lloc dilluns 31 d’agost, a les 10 del vespre, a la zona esportiva del Congost i al Palau Firal. L’espectacle pirotècnic simultani està pensat per gaudir-ne des dels balcons, terrasses i terrats. L’Ajuntament demana a la ciutadania que no es desplaci als emplaçaments des d’on es llançarà la pirotècnica, que per seguretat tindrà els accessos tancats al pas de persones i vehicles.

imagen

Enguany, per motius preventius de la pandèmia de la Covid-19, el castell de focs de la Festa Major no se celebrarà al Parc de l’Agulla com era tradicional, per tal d’evitar aglomeracions. En aquesta edició, l’espectacle pirotècnic, que es farà dilluns 31 d’agost les 22 h, està pensat perquè la ciutadania el segueixi des dels seus balcons, terrasses i terrats, i es llaçarà de manera simultània des de la zona esportiva del Congost i el Palau Firal, dos indrets força apartats de zones urbanes molt poblades i que són segurs per a dur-los a terme.

 

L’Ajuntament recorda que el doble castell de focs s’ha de gaudir des de casa i demana a la ciutadania que no es desplaci als emplaçaments des d’on es llançarà la pirotècnica, que per seguretat tindran els accessos tancats al pas de persones i vehicles. A banda, per evitar possibles concentracions de persones al Parc de l’Agulla durant el castell de focs, el parc tancarà les seves portes dilluns a les 20 h.

 

Les afectacions al trànsit a les dues zones des d’on es llançaran els focs començaran un dia abans de l’acte i seran les següents:

 


Zona Esportiva El Congost

 

- Des de les 22 h del diumenge 30 d’agost, es prohibirà l’estacionament als aparcaments de la Zona Esportiva El Congost (Estadi de futbol, Complex i Pavelló Nou Congost) i del Cementiri Municipal.

 

A les 8 h es tallarà al trànsit de vehicles i vianants els vials d’accés a la Zona Esportiva El Congost des de la Ctra. de Sant Joan (accés per l’Estadi de Futbol i accés per l’Estadi d’Atletisme) i des del Camí de Rajadell (accés per carrer Polígon Industrial Plana Pont Nou i accés per camí als aparcaments de terra del costat del pavelló Nou Congost).

 

A les 20 h es tallarà el trànsit de vehicles i vianants dels carrers:

 

  • Ctra. de Sant Joan des de la Plaça Mil·lenari
  • Ctra. de Sant Joan a l’Avinguda Pirelli. Els vehicles que circulin per Avinguda Pirelli es desviaran per Camí de Rajadell en direcció a la C-25
  • Camí de Rajadell  a l’enllaç de sortida C-25. Es mantindrà el pas pel camí de Rajadell fins al camí del Suanya.


Palau Firal

 

- Des de les 22 h del diumenge 30 d’agost, es prohibirà l’estacionament als aparcaments entorn al Palau Firal (accessos des de carrer Castelladral) i del carrer Castelladral

         

A les 8 h es tallarà al trànsit de vehicles i vianants els vials d’accés al Palau Firal des de carrer Castelladral, carrer Castellbell (escales vianants) i carrer Castelltallat (escales vianants)

 

A les 20 h es tallarà el trànsit de vehicles i vianants dels carrers:

  • Accés al carrer Castelladral i carrer Ronda des de la sortida de la C-55
  • Carrer Castelladral i carrer Moià des del carrer Sallent. Es vianants no podran accedir a l’església del Sant Crist del Guix

 

Documents relacionats

  • imagen