L'Ajuntament de Manresa posa en marxa diverses actuacions per facilitar la participació ciutadana el 9-N

La primera ha estat una campanya informativa en diferents suports publicitaris i a través de la web municipal www.manresa.cat comunicant els cinc punts de participació que hi haurà a la ciutat: els instituts de Cal Gravat, Guillem Catà, Lacetània, Lluís de Peguera i Pius Font i Quer.

L’Ajuntament de Manresa ha posat en marxa diverses actuacions amb l’objectiu de facilitar la participació ciutadana en el procés participatiu del pròxim 9 de novembre.

En primer lloc, ha llançat una campanya informativa en diferents suports publicitaris i a través de la web municipal www.manresa.cat comunicant els cinc punts de participació que hi haurà a la ciutat el 9-N: els instituts de Cal Gravat, Guillem Catà, Lacetània, Lluís de Peguera i Pius Font i Quer.

A més a més, els serveis d’informació del 010 i de l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament, ubicats al número 1 de la Plaça Major de Manresa, han començat a atendre ja les consultes de ciutadans sobre l’assignació dels locals i de les meses de participació per a la jornada participativa de diumenge de la setmana vinent. 

Igualment, s’ha activat el whatsapp de l’Ajuntament per poder atendre aquestes consultes enviant un missatge al número 608 33 60 60.

Totes aquestes iniciatives tenen com a objectiu atendre les consultes que es puguin plantejar i resoldre els dubtes dels ciutadans per facilitar al màxim la participació dels ciutadans i són complementàries a altres serveis com el 012 i a www.participa2014.cat.

Finalment, s’establirà un servei de bus el 9 de novembre per facilitar l’accés als locals de participació dels ciutadans que tinguin necessitats de mobilitat.