L'alcalde de Manresa dóna la benvinguda als assistents del seminari internacional d'espiritualitat ignasiana

Més de 70 experts de 27 països analitzen durant aquesta setmana, a la Cova de Manresa, els reptes de l’educació del segle XXI. L’acte inaugural ha anat a càrrec de la vicepresidenta del Govern català, Joana Ortega.

imagen

L’alcalde de Manresa, Valentí Junyent, ha donat aquest matí la benvinguda als assistents del Seminari Internacional de Pedagogia i Espiritualitat Ignasiana (SIPEI) que se celebrarà fins al proper divendres 7 de novembre a la Cova de Manresa, amb la presència de més de 70 experts en educació d’escoles jesuïtes de tot el món que analitzaran els reptes de l’educació del segle XXI.

La inauguració del seminari ha anat càrrec de la vicepresidenta del Govern català, Joana Ortega, en un acte que ha comptat també amb el provincial d’Espanya de la Companyia de Jesús, P. Francisco José Ruiz; el director de Jesuïtes Educació, Xavier Aragay; el secretari Internacional d’Educació de la Companyia de Jesús, José Alberto Mesa; i el director de La Cova de Manresa, Pare Francesc Riera.

L’acte de cloenda tindrà lloc el proper divendres 7 de novembre, a les 7 de la tarda, al Saló de Sessions de l’Ajuntament de Manresa, amb la presència de la consellera d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, Irene Rigau; l’alcalde Valentí Junyent, el president del SIPEI, José Alberto Mesa; el degà de la Universitat Blanquerna, Josep Gallifa; i el secretari general de la Fundació Escoles Cristianes de Catalunya, P. Enric Puig.

Aquest seminari internacional té l’objectiu de promoure una reflexió conjunta al voltant de la missió educativa de la Companyia de Jesús que contribueixi a la renovació pedagògica de les seves escoles. En total, en té 2.000 en 69 països del món.

Documents relacionats

  • imagen