Divendres Igualada acull una jornada sobre moda i creativitat dins del marc del REC.010

La trobada creativa serà conduïda pel periodista de La Vanguardia Víctor Amela i comptarà amb 10 ponents que exposaran els seus projectes en 20 imatges i tindran 20 segons per explicar-les. L’artista visual David Ymbernon serà el convidat especial.

Aquest divendres, 7 de novembre, tindrà lloc al Museu de la Pell d’Igualada (Edifici Cal Boyer. Pl. Joan Mercader, s/n) la jornada “REC 0 – Un món creatiu II” powered by Pechakucha dins del marc de la fira Experimental stores REC.010. http://www.rec0.com/

La trobada creativa, que començarà a les 6 de la tarda i finalitzarà a les 8 del vespre, serà conduïda pel periodista de La Vanguardia, Víctor Amela, i comptarà amb 10 ponents que exposaran els seus projectes en 20 diapositives.

L’artista igualadí David Ymbernon, serà el convidat especial. Ymbernon, artista visual que exposa regularment en galeries d’art, museus i altres espais artístics. També ha realitzat nombroses muntatges escènics, participa en festivals internacionals i ha rebut diversos premis.

10 ponents exposaran les seus projectes a través de 20 imatges

Els 10 ponents, que tindran menys de 7 minuts per explicar els seus projectes creatius, són:

BET Barcelona (articles de pell fets a mà); Crea.tu (eina creativa basada en formes geomètriques); Motorartgarage (art i disseny pels motoristes); Chocolate y Aiguamarina (confecció de barrets, joieria tèxtil, tocats, brodats... alta costura); Modular.cat (moda inclusiva per a persones amb discapacitat o d’altres problemes de salut); Titi Kohle (joies amb suports poc propis de la joieria); Tstil (complements fets amb reciclatge de pneumàtics i cambres de rodes); La Bambolina (cafeteria amb ambients de jocs relaxats); Popetty (col·lecció de roba per infants); i Eficook (App per conèixer els aliments que té l’usuari de casa seva).

Aquesta jornada, que enguany celebra la seva segona edició, es configura com un espai d&rsq uo;interacció de diferents disciplines com l’arquitectura, la sociologia, el disseny gràfic i industrial, la moda, la música, la fotografia, la innovació, la creació multimèdia i la publicitat.

L’Ajuntament de Manresa així com d’altres entitats locals i administracions col·laboren per dur a terme aquest esdeveniment que promou la economia, la innovació i el lleure basat especialment en el món del tèxtil.

La fira del Rec d’Igualada

El REC.010, és l’esdeveniment que, durant quatre dies (del 5 al 8 de novembre) converteix el barri del rec d’Igualada en un espai efímer amb botigues i estands on marques tèxtils de primer nivell hi venen els seus estocs i mostraris a preus únics. També es pot gaudir de festivals gastronòmics, concerts musicals, xerrades, etc.

Les ins cripcions per participar en la jornada “REC 0 – Un món creatiu II” són gratuïtes i es poden fer a través de l’enllaç http://goo.gl/forms/1NFla4zeik o mitjançant el portal http://www.tex4future.net/