Chakir el Homrani visita aquest dijous l’Ajuntament de Manresa

El conseller de Treball, Afers Socials i Famílies serà rebut per l’alcalde de Manresa, Marc Aloy Guàrdia, i participarà en una reunió de treball sobre desenvolupament econòmic local, acció social i ciutadania. També visitarà el mercat de Puigmercadal i el primer supermercat cooperatiu de Catalunya.

imagen

El conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir el Homrani, farà aquest dijous 24 de setembre una visita l’Ajuntament de Manresa. El conseller arribarà a les 9.30 h i serà rebut per l’alcalde de la ciutat, Marc Aloy Guàrdia, i per altres membres del consistori, juntament amb la delegada territorial del Govern a la Catalunya Central, Alba Camps; el director general d’Economia Social, Tercer Sector i Cooperatives, Josep Vidal, i la directora general de Serveis Socials, Meritxell Benedí. Després de signar el llibre d’honor, El Homrani participarà en una reunió de treball sobre desenvolupament econòmic local, acció social i ciutadania. Els mitjans podran prendre imatges a l’inici de la reunió.

 

Tot seguit, a les 10.30 h, la comitiva visitarà el mercat municipal Puigmercadal i el primer supermercat cooperatiu de Catalunya, que s’obrirà en aquestes instal·lacions. Allà, seran rebuts per membres del consistori, de l’Associació Concessionaris Mercat Puigmercadal i l’Ateneu Cooperatiu de la Catalunya Central. En acabar la visita, el conseller farà una atenció als mitjans. En acabar la visita, el conseller farà una atenció als mitjans.

 

Posteriorment, el conseller visitarà el Centre Ocupacional l’Art de Viure d’AMPANS, a les 12 h, on responsables de l’equipament explicaran el seu funcionament. També estarà, a les 13 h, al Centre Joviat d’FP Integrada, on es trobarà amb responsables de l’espai. Després de dinar a l’escola d’Hoteleria, el conseller es traslladarà al Consell Comarcal del Bages a les 16.30 h, on serà rebut per la seva presidenta, Estefania Torrente, i participarà en una reunió de treball.

 

A les 18 h el conseller es desplaçarà a la Delegació Territorial del Govern de la Generalitat a la Catalunya Central, on es reunirà amb representants dels sindicats de la mina d’ICL Súria & Sallent (CC.OO, UGT, CGT i USOC). A l’inici de la reunió els mitjans podran prendre imatges i, al final de la trobada, es farà una atenció als periodistes.

Documents relacionats

  • imagen