PRE-INSCRIPCIONS PROGRAMA SINGULARS

El CIO Manresa de manera agrupada amb la Fundació Ampans, el Centre de Formació Pràctica i l'Escola Joviat inicia les pre-inscripcions del nou programa "BAGES JOVE 2020, INSERLAB 4.0" dels programes SINGULARS

imagen

Aquest programa que s'iniciarà a l'octubre i durarà fins el mes de juliol de 2021, pretén orientar i formar professionalment 30 joves en dues formacions específiques:

-GRUP 1 (15 joves): Formació a mida en "Manteniment industrial 4.0: RObòtica. impressió 3d, realitat augmentada i realitat virtual" (390 h), amb possibilitats de pràctiques en empreses.

-GRUP 2 (15 joves): Certificat de professionalitat en "Operacions bàsiques de cuina" (370 h) amb pràctiques en empreses+30 hores de formació 3d aplicada a la restauració.

-GRUPS 1 I 2: Formació a mida en "Emprenedoria i Cooperativisme" (60 h)

L'objectiu del programa és inserir laboralment els joves participants i/o que aquests retornin al món educatiu i reprenguin o iniciin els seus estudis.

Els requisits per a poder accedir són:

-tenir entre 16 i 29 anys

-estar inscrit a la Garantia Juvenil

-estar en situació d'atur o millora d'ocupabilitat (DONO)

-es valorarà tenir la ESO finalitzada

Com a factor clau, els dos grups treballaran transversalment amb l'acompanyament d'un mentor expert pensant, dissenyant i creant un PROJECTE COMÚ relacionat amb amdbdós sectors, que esdevingui un producte/prototip endogen de la comarca i que tinguin un impacte directe en el desenvlupament personal i professional dels propis joves i un impacte en el mateix territori.

 

Per a més informació i pre-inscripcions, podeu contactar amb:

 

AMPANS ACTIVA                                                                  CIO MANRESA

C/ Barcelona, 21 (Manresa)                                                 C/ Verge de l'Alba, 5-7 (Manresa)

93.524.13.31                                                                     93.877.64.90

insercio@ampans.cat                                                          cio@ajmanresa.cat

Documents relacionats

  • imagen