L'Ajuntament de Manresa col·labora en el projecte "Font Solidària" de l'Associació de Veïns de la Font dels Capellans

L’objectiu és contribuir a ajudar aquelles persones que pateixen dificultats econòmiques mitjançant el repartiment d’aliments bàsics i ajudes per al pagament de subministraments d'aigua, llum i gas.

imagen

L’Ajuntament de Manresa i l’Associació de Veïns de la Font dels Capellans han signat un conveni de col·laboració per a “Font Solidària”, un projecte de l’entitat veïnal manresana que té l’objectiu d’ajudar totes aquelles persones del barri que pateixen dificultats econòmiques. Les ajudes que es porten a terme consisteixen en la distribució de lots d’aliments bàsics i ajudes per al pagament d’una part dels rebuts de subministraments d’aigua, llum i gas.

L’acte de signatura del conveni van tenir lloc divendres passat i va anar a càrrec de l’alcalde de Manresa, Valentí Junyent, i el president de l’Associació de Veïns de la Font dels Capellans, Josep Rueda.

Segons aquest conveni, l’Ajuntament de Manresa atorga 4.500 euros per col·laborar en el projecte d’ajuda a persones amb menys recursos i famílies que estan patint la crisi econòmica de forma més severa.

Documents relacionats

  • imagen