El cònsol general de l’ambaixada de Bèlgica a Madrid visita la Basílica de la Seu

Joris Salden va visitar diumenge passat el claustre, la basílica i la cripta. El diplomàtic belga va estar acompanyat pel regidor de Cultura de l’Ajuntament de Manresa, Joan Calmet.

imagen

El cònsol general de l’ambaixada de Bèlgica a Madrid, Joris Salden, va visitar diumenge passat la Col·legiata Basílica de Santa Maria de la Seu. El diplomàtic belga va seguir la visita acompanyat pel regidor de Cultura de l’Ajuntament de Manresa, Joan Calmet.

Durant el recorregut, Salden va poder visitar els espais més emblemàtics de la Seu com el claustre, el sota-claustre, la basílica i la cripta. En tot moment va rebre les explicacions de mossèn Xavier Estopà, en representació de mossèn Antoni Boqueras, rector de la Seu; de Roser Parcerisas, representant de l’Associació Amics de la Seu; i de Glòria Ballús, cap de Protocol de l’Ajuntament de Manresa.

El cònsol general belga es va mostrar molt agraït per l’atenció rebuda i per la bellesa d’una de les joies del patrimoni manresà i va ser obsequiat amb una bossa de material turístic de la ciutat de Manresa. 

Documents relacionats

  • imagen