S’obre la convocatòria per participar en el Premi Pare Ignasi Puig i Simon 2020

El període de sol·licitud acaba el 16 d’octubre. El premi s’atorga a projectes de recerca relacionats amb la Manresa ignasiana i és convocat per l’Ajuntament de Manresa

imagen

L’Ajuntament de Manresa ha obert avui, 2 d’octubre  la convocatòria per al Premi Pare Ignasi Puig i Simon, que s’inclou dins els Premis Lacetània. El premi s’adjudicarà a un projecte de recerca o de divulgació que tracti algun aspecte històric de l’edat moderna des d’una perspectiva social, humana, artística o patrimonial emmarcat a l’entorn de l’estada de Sant Ignasi de Loiola a Manresa (1522-1523), de la seva canonització (1622), dels llocs de la ruta ignasiana de la ciutat, de la presència de la Companyia de Jesús a la ciutat o sobre la Manresa dels segles XVI al XVIII.

Aquest premi s’atorga en memòria del sacerdot de la companyia de Jesús, professor, investigador i savi divulgador dels coneixements científics i, també, autor de diverses publicacions sobre Sant Ignasi de Loiola a Manresa.

La dotació és de 1.500 euros (impostos inclosos) i els projectes que optin al premi han d’aportar:

1.- Resum del projecte de recerca amb indicació del mètode i de les fonts –documentals, bibliogràfiques, etc- que s’utilitzaran i dels objectius que es busquen (màxim 18.000 caràcters amb espais inclosos).

2.- Justificació de l’oportunitat, singularitat o rellevància de la recerca que es proposa (màxim 5.000 caràcters amb espais inclosos).

3.- Currículum d’investigació de l’autor (o autors) del projecte que permeti avaluar-ne la solvència i on constin les seves dades de contacte.

4.- Carta de recomanació d’una persona especialista en el tema de recerca que avali la consistència del projecte i la solvència de l’investigador.

5.- Còpia del document d’identitat.

 

Les bases i convocatòria es poden consultar al web de Manresa 2022: https://www.manresa2022.cat/web/menu/9721-premi-pare-ignasi-puig-i-simon

Aquest premi s’emmarca dins l’eix batega del projecte Manresa 2022 i es convoca anualment des de l’any 2014.

 

Documents relacionats

  • imagen