L'Ajuntament fa públic el mapa de les cinc àrees de votació a Manresa per al 9N

Es pot consultar a la web municipal i cada  una de les zones es correspon a un dels cinc punts de participació que hi haurà a la ciutat i que són els cinc instituts de la ciutat: Cal Gravat, Guillem Catà, Lacetània,  Lluís de Peguera i Pius Font i Quer. Només cal fer una recerca des del plànol guia per determinar a quina zona correspon cada adreça i a quin institut li correspon votar. 

L’Ajuntament de Manresa ha fet pública avui la distribució de les àrees de votació de la ciutat de cara al procés participatiu del 9 de novembre per  tal de facilitar la màxima informació a la ciutadania sobre els punts on es podrà votar aquest diumenge.

Les àrees de votació són cinc i cada una es correspon a un dels cinc punts de participació que hi haurà a Manresa el 9-N i que són els cinc instituts de la ciutat: Cal Gravat, Guillem Catà, Lacetània,  Lluís de Peguera i Pius Font i Quer.

El nou mapa es pot consultar a la web municipal en format pdf i també des del plànol guia, de forma que només cal fer una recerca per adreça, i introduir el nom del carrer i el número per determinar en quina de les cinc zones en què s'ha dividit la ciutat està ubicat cada domicili i, per tant, a quin dels cinc instituts correspon votar. 

En els pròxims dies es farà difusió d'aquests mapes en el punts que es considerin més adients per tal que el màxim de ciutadans hi puguin tenir accés.

La nova iniciativa s’afegeix a altres actuacions que l’Ajuntament de Manresa ha posat en marxa amb l’objectiu de facilitar la participació ciutadana en aquest procés participatiu de diumenge.

En primer lloc, ha llançat una campanya informativa en diferents suports publicitaris i a través de la web municipal www.manresa.cat comunicant els cinc punts de participació que hi haurà a la ciutat el 9N:

A més a més, els serveis d’informació del 010 i de l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament, ubicats al número 1 de la Plaça Major de Manresa, atenen les consultes de ciutadans sobre l’assignació dels locals i de les meses de participació per diumenge. 

Igualment, s’ha activat el whatsapp de l’Ajuntament per poder atendre aquestes consultes enviant un missatge al número 608 33 60 60, fent constar el nom i el número del carrer i el primer cognom de l’interessat.

Totes aquestes iniciatives tenen com a objectiu atendre les consultes que es puguin plantejar i resoldre els dubtes dels ciutadans per facilitar al màxim la participació dels ciutadans i són complementàries a altres serveis com el 012 i a www.participa2014.cat.

Finalment, s’establirà un servei de bus el 9 de novembre per facilitar l’accés als locals de participació dels ciutadans que tinguin necessitats de mobilitat.

Documents relacionats

Plànol àrees de participació Manresa