L'Ajuntament i l'Associació Sociocultural la Xarxa de Manresa signen un acord de col·laboració

L’ha rubricat avui l’alcalde de Manresa, Marc Aloy, i la presidenta de l’entitat, Eva Torres. L'Associació Sociocultural la Xarxa té l’objectiu de millorar el coneixement de les diferents realitats i religions a Manresa i el Bages.

imagen

L’Ajuntament de Manresa i l’Associació Sociocultural la Xarxa de Manresa han signat avui un acord de col·laboració per al finançament de les activitats que realitza aquesta entitat durant l’any 2020. L’acte de signatura ha anat a càrrec de l’alcalde de Manresa, Marc Aloy; i la presidenta d’entitat manresana, Eva Torres.

 

D'acord amb els termes del conveni de col·laboració, l'Ajuntament atorga una subvenció de 10.500 euros per a la realització de diverses activitats que tenen l'objectiu de millorar el coneixement de les diferents realitats i religions presents a Manresa i el Bages.

 

 Entre les activitats que realitza l'Associació Sociocultural La Xarxa destaquen el grup de Diàleg Interreligiós de Manresa; Cine-fòrum virtual per la convivència; l'espai interreligiós de silenci: El silenci com a escola i escolta del cor; Ruta per espais religiosos de Manresa amb el projecte Quedem? D’Òmnium Cultural; treball amb les escoles; Espai d’Inspiració; Suport logístic i organització de voluntaris; col·laboració amb el projecte Diversitat i diàleg al centre penitenciari Lledoners; col·laboració amb la Xarxa Catalana d’Entitats de Diàleg Interreligiós; la col·laboració amb el Gran Recapte d'aliments 2020; la renovació total de la web de l’Associació Xarxa de Manresa i la col·laboració amb l’Associació de la Catalunya Central per a la Prevenció i Ajuda a la salut del Cor (CATCECOR).

Documents relacionats

  • imagen