Manresa ha rebut avui el Segell de Ciutat Amiga de la Infància atorgat per UNICEF

El segell ha estat entregat avui a Guadalajara i reconeix la tasca feta pels municipis en defensa dels drets del infants, promovent polítiques pel desenvolupament dels menors, impulsant la seva participació publica i afavorint el treball en xarxa amb altres entitats locals.

imagen

La regidor delegada de Joventut, Àuria Caus; i la regidora delegada de Serveis Socials, Mercè Rosich; han recollit avui el Segell de Ciutat Amiga dela Infància, concedit per UNICEF, a Guadalajara.

L’acte públic de lliurament del reconeixement i del diploma s’ha celebrat avui en aquesta ciutat amb l'assistència dels representants d’altres municipis premiats, després de ser anunciat a l’octubre en la 6ª convocatòria del programa “Ciutat Amiga de la Infància” pel període 2014-2018.

La recepció d’aquest segell posa en valor el treball que es fa des del consistori en favor dels menors, mantenint, dissenyant i impulsant projectes per assegurar el benestar dels menuts, la seva realització personal i una integració i implicació social.

El programa “Ciutat Amiga de la Infància”

Els objectius essencials del programa, que va néixer a l’any 2002, són promoure l’aplicació de la Convenció sobre els Drets del Nen en l’àmbit de les entitats locals i promoure el treball en xarxa d’aquestes.

Manresa i 56 municipis més de l’estat espanyol, que es presentaven per primera vegada, han obtingut aquesta distinció que valora especialment la tasca dels governs locals que apliquen polítiques per afavorir el desenvolupament dels menors i impulsen la seva participació pública mitjançant els consells d’infants.

UNICEF treballa per dur a terme canvis reals en la vida dels nens i transformar la societat a través d’una organització dinàmica, unida i eficient, per aconseguir que els drets dels infants es converteixin en principis ètics perdurables i en normes de conducta internacional.

 

Documents relacionats

  • imagen