Manresa augmenta la freqüència de pas del servei de bus el diumenge per facilitar la participació el 9N

Les dues línies que operen normalment els diumenges, la L8 i LF, faran un recorregut cada 30 minuts per cobrir els cinc instituts que són locals de votació: Cal gravat, Guillem Catà, Lacetània, Lluís de Peguera, i Pius Font i Quer.

L’Ajuntament de Manresa, amb motiu de la celebració del procés participatiu del 9N a tot Catalunya que es durà a terme aquest diumenge, 9 de novembre, ha decidit incrementar la freqüència de pas del servei d’autobús que opera en horari festiu i així facilitar la mobilitat i l’accés dels ciutadans als punts de votació.

Amb aquest objectiu, tant la línia L8 (la blava) com la LF (la festiva) tindran passaran cada 30 minuts enlloc dels 60 que són habituals.

Ambdós autobusos cobriran la totalitat dels cinc locals de participació que hi haurà a la ciutat: els instituts de Cal Gravat, Guillem Catà, Lacetània, Lluís de Peguera i Pius Font i Quer.

Així la línia 8 acostarà els usuaris als centres educatius Lacetània i Cal Gravat mentre que la línia F els portarà al Lluís de Peguera, al Pius Font i Quer, Guillem Catà i també al Lacetània.

Aquesta acció s’emmarca dins de les diferents actuacions que el consistori de la capital del Bages porta a terme per facilitar la participació ciutadana el 9N.