El govern municipal de l'Ajuntament de Manresa fa una crida a la participació el 9N

Anima els manresans i manresanes a expressar lliurement la seva opinió sobre el futur polític de Catalunya en uns moments transcendentals per al país.

El govern municipal de l’Ajuntament de Manresa fa una crida a la participació davant de la convocatòria del procés participatiu d’aquest diumenge i anima els manresans i manresanes a expressar lliurement la seva opinió sobre el futur polític de Catalunya.

El govern de la ciutat recorda que ha posat en marxa diverses actuacions per fomentar la participació el 9N i que mantindrà activats tots els dispositius d’informació i de suport als ciutadans que vulguin exercir el seu dret de participació en uns moments transcendentals per al país.

Precisament , avui mateix ha anunciat que diumenge augmentarà la freqüència de pas de les línies L8 i LFestius per facilitar el desplaçament als cinc locals de participació que hi ha a la ciutat –els instituts Cal Gravat, Guillem Catà, Lacetània, Lluís de Peguera i Pius Font i Quer- i els autobusos urbans passaran cada 30 minuts enlloc de cada hora.