L'alcalde agraeix el comportament cívic i democràtic dels manresans en el 9N i destaca la feina dels voluntaris i les entitats

Valentí Junyent assegura que el govern de la ciutat mantindrà el seu compromís amb el procés polític català, recollint el sentiment de la ciutadania que ha demostrat que vol decidir lliurement el futur del seu país.

imagen

L’alcalde de Manresa, Valentí Junyent, ha expressat avui el seu agraïment als manresans pel seu comportament cívic i democràtic durant la jornada participativa sobre el futur polític de Catalunya que avui han viscut la ciutat i el país.

Valentí Junyent ha felicitat a tots els que han contribuït a l’èxit d’aquesta convocatòria amb una participació massiva, donant una nova lliçó de democràcia a tot el món, però especialment als voluntaris i a les entitats que amb la seva implicació i la seva feina han tingut un paper decisiu en els magnífics resultats d’aquest procés participatiu.

Finalment, l'alcalde ha assegurat que el govern de la ciutat mantindrà el seu compromís amb el procés polític català, recollint el sentiment de la ciutadania que ha demostrat que vol decidir lliurement el futur del seu país. I ha afegit que també seguirà al costat del President de la Generalitat i de les institucions del país per poder assolir aquest objectiu.

Documents relacionats

  • imagen