El Centre de Normalització Lingüística Montserrat ha sortejat un lector de llibres electrònics en el marc de l'exposició "Català, llengua d'Europa"

L’afortunada ha estat Noura El Khader, alumna del Centre de Formació d’Adults jacint Carrió. La seva germana, Olaya El Khader, ha recollit el premi de mans del regidor de Cultura de l’Ajuntament de Manresa i president del Consell del CNL Montserrat, Joan Calmet.

imagen

El Centre de Normalització Lingüística Montserrat ha fet el sorteig d’un lector de llibres electrònics en el marc de l’exposició “Català, llengua d’Europa”. El sorteig, que s’ha fet entre els qüestionaris que els visitants de la mostra  han respost correctament, ha premiat a Noura  El Khader, que ha rebut l’e-book  aportat per la Direcció General de Política Lingüística.

La mostra, que s’ha pogut visitar a la Plana de l’Om durant el mes d’octubre, ha rebut un total de 2.865 visitants, dels quals 319 corresponen a grups de visites guiades que s’han fet per a diversos centres d’ensenyament.

Per poder optar al premi, els visitants, que ho volien, només havien de respondre un qüestionari de 10 preguntes relatives al contingut de l’exposició un cop realitzada la visita i introduir-lo en una urna que hi havia amb aquesta finalitat.

Entre els qüestionaris contestats correctament, la sort ha afavorit Noura El Khader, una alumna del Centre de Formació d’Adults jacint Carrió. Ha recollit el premi Olaya El Khader, en nom de la guanyadora, de mans de Joan Calmet, president del Consell del CNL Montserrat.

“Català, llengua d’Europa”

“Català, llengua d’Europa” és una exposició que ha estat organitzada per la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura i el CNL Montserrat, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Manresa, que mostra la vitalitat de la llengua catalana en el marc de les llengües d’Europa, amb una visió del català com a llengua actual, moderna, competitiva i oberta al món en diàleg amb altres llengües.

El Consorci per a la Normalització Lingüística, creat l'any 1989 com a òrgan territorial d'aplicació a Catalunya de la política lingüística del Govern, està format actualment per la Generalitat de Catalunya, 97 ajuntaments, 37 consells comarcals i la Diputació de Girona. El Consorci desenvolupa estratègies i accions per garantir l'extensió territorial del coneixement i l'ús de la llengua catalana.

Més informació: www.cpnl.cat/xarxa/cnlmontserrat

Documents relacionats

  • imagen