Nens i nenes de Manresa estrenen el nou tartan de l’estadi d’atletisme en el primer Triatló Atlètic de Primària

La competició ha estat organitzada per l’Ajuntament de Manresa, el Consell Esportiu del Bages i el Club Atlètic Manresa i ha substituït el tradicional Cros Escolar, que no s’ha pogut celebrar a causa de la Covid-19. Es va iniciar el 18 de novembre i aquesta setmana arribarà al seu final. El nou tartan de la pista d’atletisme és una de les inversions clau de mandat.

imagen

Diversos nens i nenes de Manresa ja han pogut estrenar el nou tartan de l’estadi d’atletisme en la que ha estat la primera edició del Triatló Atlètic de Primària, una competició organitzada per l’Ajuntament de Manresa i el Consell Esportiu del Bages que es va dissenyar com a alternativa al tradicional Cros Escolar de Manresa —que enguany no s’ha pogut celebrar a causa de la Covid-19— amb l’objectiu de garantir l’equitat educativa i l’accés a l’esport de tots els infants de la ciutat.

 

En la competició, els nens i nenes —repartits en grups estables— han pogut realitzar un salt de llargada, un llançament de pes i una cursa d’atletisme i, alhora, fer una competició virtual entre totes les escoles de primària de Manresa. Per aquest 1r trimestre de curs, es van oferir 8 jornades, que es van emplenar en menys d’una hora amb la participació de les escoles Puigberenguer, Serra i Hunter, Fedac Manresa i Pare Ignasi Puig. Les competicions van arrencar el passat 18 de novembre i finalitzaran el proper 11 de desembre. Els resultats es podran consultar en aquest enllaç: http://www.cebages.info/2020/11/19/triatlo-atletica-de-primaria/

 

 

Inversió de més de 400.000 euros

 

La renovació del paviment (tartan) de la pista d’atletisme de l’estadi del Congost és una de les inversions clau del mandat del Govern de Manresa. El projecte preveu dues fases d’intervenció, amb una inversió total de 409.330 euros.

 

En la primera fase, que va arrencar el passat setembre, s’ha realitzat l’actuació més important, la substitució del tartan de la pista, que ja s’ha pogut acabar i estrenar. Aquesta primera fase també inclou el canvi de la gàbia de llançaments, la col·locació d’uns nous matalassos de caiguda i el caixetó del salt de perxa, així com l’arranjament i el pintat de les grades, uns treballs que és previst que s’enllesteixin aquest mes de gener. Serà aleshores quan es farà una inauguració de totes les renovacions.

 

Quedarà per realitzar una segona fase, que es farà més endavant, en la qual es preveu la construcció d’un carril de salt de perxa, la renovació de gran part del mobiliari esportiu i altres millores relacionades amb l’arbrat i la jardineria, la megafonia i la plataforma de foto-finish.

Documents relacionats

  • imagen