En marxa la segona fase dels treballs de manteniment i millora de camins rurals de Manresa

L’actuació s’està executant al Camí Històric de Santa Caterina, Camí del Raval de l’Oller, Camí de ca l’Oliveres; Camí del Balcells de Dalt, Camí Sud del Mas d’en Pla i al Camí Sud del Poal

 

imagen

La Regidoria de Qualitat Urbana i Via Pública de l’Ajuntament de Manresa ha posat en marxa la segona fase dels treballs de manteniment i millora de camins rurals previstos dins l’any 2020. Els treballs, que tenen una durada prevista de dues setmanes i un cost de 15.570 euros (IVA inclòs), consisteixen en el subministrament, estesa i compactació de material granular tipus tot ú així com el reperfilat d'alguns trams  de cuneta per a la millora de la recollida de les aigües superficials.

L’actuació s’està executant al Camí Històric de Santa Caterina, Camí del Raval de l’Oller, Camí de ca l’Oliveres; Camí del Balcells de Dalt, Camí Sud del Mas d’en Pla i al Camí Sud del Poal. Els treballs abasten 2,85 km dels esmentats camins i durant la seva realització no preveuen afectacions significatives a la mobilitat.

La primera fase de treballs es va fer  a l'octubre i va abastar 3,1 km de camins amb un  pressupost de 12.697 euros. A banda d’aquestes actuacions, des de l’Ajuntament de Manresa i dins de la comissió del Pla de Prevenció d’incendi, durant l’estiu passat va fer treballs de manteniment del ferm i neteja dels vorals de 9,3 km de camins amb un cost de 9.809 euros.

Cal recordar també que com ja va explicar l'Ajuntament que el 2021 la xarxa de camins rurals de Manresa quedarà incorporada  al Pla de Millora de l’Espai Públic anual, un fet que permetrà  realitzar una millor planificació, any a any, de les adequacions que  necessiten els camins, així com destinar-hi més pressupost i garantir  un nivell òptim d’accessibilitat.

 

 

 

Documents relacionats

  • imagen