L'alcalde assisteix a l'acte de celebració dels 25 anys del Clàssic Motor Club del Bages

Valentí Junyent va destacar el gran dinamisme del club, el segell d’autoexigència i la qualitat en tot el que organitza. L’acte va viure un dels moments més emotius amb el lliurament d’insígnies als socis més antics.

imagen

L’alcalde de Manresa i regidor d'Esports, Valentí Junyent, va participar ahir al vespre en l’acte commemoratiu dels 25 anys del Clàssic Motor Club del Bages que es va celebrar en les instal·lacions del Montepio de Conductors. Junyent va lloar el dinamisme d’aquest club que es va fundar l’any 1989 i que al llarg de la seva trajectòria ha destacat pel “seu dinamisme, el seu segell d’autoexigència i la qualitat en tot el que organitza”.

A l’acte va comptar amb la presència de l’actual president del club, Toni Tachó, i el seu gerent, Roger Grandia; el primer president del club, Xavier Perramon; i diverses autoritats, com el president de la Federació Espanyola de Vehicles Antics, Josep Maria Companys; el director del Servei Català de Trànsit, Joan Josep Isern; la regidora de Seguretat Ciutadana de l’Ajuntament de Manresa, Olga Sànchez; el president del Montepio de Conductors; Joan Bertran, el Director del Montepio de Conductors Josep Mª Serena; i de Gil Ariso, alcalde de Sant Joan de Vilatorrada, població on el club té la seu social.

A banda dels parlaments de l’alcalde de Manresa, de Toni Tachó i de Joan Josep Isern, un dels moments més emotius de la celebració va ser el lliurament de les insígnies de plata i diplomes als socis més antics del club.

Documents relacionats

  • imagen