El pàrquing de la plaça de la Reforma canvia de nom i es vincula a la Seu per facilitar l'orientació dels visitants

La modificació té com objectiu identificar millor l’aparcament en relació a la seva situació geogràfica al Centre Històric i comercial de la ciutat, i clarificar la senyalització per als visitants que venen a Manresa.

imagen

L’Ajuntament de Manresa ha canviat el nom del pàrquing de la Reforma pel de pàrquing la “La Seu – Centre”. El motiu del canvi és identificar millor l’aparcament amb la seva situació geogràfica i posar èmfasi en la seva proximitat amb el Centre Històric i comercial de la ciutat. Per fer més visible aquesta acció s’ha instal·lat un nou rètol a l’accés.

Per tal de fer possible el canvi de nom s’ha arribat a un acord amb els gestors de l’antic “Pàrquing Seu” (situat entre el Passeig de Pere III, carretera Santpedor i carrer Sèquia) que al seu torn també ha variat la seva denominació i a partir d’ara es dirà “Pàrquing Bonavista”. Aquest és un aparcament públic de titularitat privada i també ha millorat la seva senyalització d’aproximació per facilitar-ne la identificació.

L’actuació s’emmarca dins del Programa de Millora de la Mobilitat en l’apartat del Pla de millora de la senyalització del Centre Històric (general, turística i aparcaments), amb l’objectiu de fer més fàcil la senyalització i la comprensió de la ciutat als visitants.

El pàrquing municipal “La Seu-Centre” està gestionat en concessió administrativa per l’empresa Eysa i dóna accés, a través d’un ascensor, des de la plaça de la Reforma fins a la Basílica de la Seu. 

Documents relacionats

  • imagen