L'alcalde assisteix a l'acte d'inauguració de 'MotoJove', un programa de formació per a joves amb ciclomotor

Valentí Junyent ha ressaltat la importància d’aquesta iniciativa que pretén oferir als joves un primer contacte amb els ciclomotors, sota la tutela de professionals d’autoescoles. L’acte ha comptat amb la presència del motorista manresà Toni Elias.

imagen

L’alcalde de Manresa, Valentí Junyent, ha participat aquest matí a les instal·lacions de Pistes Zona de Manresa en l’acte d’inauguració de “MotoJove”, un programa de formació que va arrencar el mes passat i que té l’objectiu d’oferir un primer contacte amb el ciclomotor entre joves de 3r d’ESO d’instituts de Manresa i el Bages.

A banda de l’alcalde, l’acte d’avui ha comptat amb la presència del responsable de l’Oficina del Plà Català de Seguretat Viària de la Generalitat de Catalunya, Rafael Olmos; la regidora de Seguretat Ciutadana de l'Ajuntamenet de Manresa, Olga Sánchez; el cap de la Policia Local de Manresa, Jordi Mora; el president d’Afesvial, Lluís Basiana; i el campió manresà de motociclisme Toni Elias.

Junyent ha valorat "la importància de l’adquisició d’hàbits i els canvis d’actituds perquè són clau per fer possible la reducció de la sinistralitat”. L’alcalde ha lloat el treball que es fa des de les institucions i des de les entitats amb aquest objectiu i ha manifestat que iniciatives de sensibilització i formació com MotoJove o el Parc Infantil de Trànsit “són una gran inversió de futur ja que ens poden garantir una millor seguretat personal i una millor convivència a la nostra ciutat”.

‘Motojove’ permet els joves tenir un primer contacte amb els ciclomotors i sota la tutela de professionals d’autoescoles, en unes pistes autoritzades per la Direcció General de Trànsit i el Servei Català de Trànsit. L’objectiu del programa ‘MotoJove’ és reduir l’accidentalitat de les motos entre el col·lectiu dels joves. La jornada d’aquest divendres estava adreçada a l'alumnat de l’Institut Guillem Catà.

'Motojove' és una iniciativa d’Afesvial, amb col·laboració amb l’Ajuntament de Manresa, Policia Local de Manresa, Montepio de Conductors, les Pistes, Tomás Bellès, juntament amb les autoescoles: Logos, Trac, Driving, Font, Àngels, Auto-pràctic, Autoescola Vacarisses i Autoescola Connect Racc.

Documents relacionats

  • imagen