S’inicien les actuacions de millora dels espais de vianants incloses en el Pla de millora de l’espai públic 2020

La setmana vinent es faran treballs de millora d’espais de vianants al carrer Àlvar Aalto i al barri de la Font

imagen

La Secció de Planificació de la Via Pública de l’Ajuntament de Manresa ha comunicat que, el proper dilluns 15 de març, s’iniciaran els treballs inclosos en les Actuacions de millora de l’Espai Públic 2020: Actuacions en espais de vianants. Amb motiu d’aquests treballs es prohibirà l’estacionament i s’habilitaran itineraris protegits per a vianants en les diferents actuacions del projecte.  

 

Les actuacions formen part del paquet d’actuacions incloses dins del Pla de Millora de l’Espai Públic 2020, que inclou millores a calçades, voreres i espais de vianants,  i parcs infantils, valorats en el seu global amb un milió d’euros.

 

Els treballs arrencaran a la vorera del carrer d’Àlvar Aalto, al tram situat entre el carrer Rovira i Trias i el carrer Pablo Picasso.  En aquests espai es farà l’enderroc de la vorera existent, es construirà un nou paviment i es plantarà nou arbrat amb xarxa de reg per degoteig.

 

Uns dies després, simultàniament a les obres del carrer d’Àlvar Aalto, s’iniciaran dues actuacions al carrer Fra Jacint Coma i Galí (al barri de la Font dels Capellans). Una de les actuacions se situa a la vorera entre la torre 1 i  l’octogonal 14 i  l’altra a l’espai comprès entre els octogonals 12 i 13. Aquest treballs tenen per objectiu la millora d’aquests espais de vianants, afectats sobretot per l’acció dels arbres i plantegen la construcció d’escocells de més dimensió per afavorir el desenvolupament de l’arbrat que s’hi situa.

 

Documents relacionats

  • imagen