Acord de col·laboració entre l’Ajuntament i el Centre d’Esports Manresa

L’acte de signatura ha anat a càrrec de l’alcalde de Manresa, Marc Aloy Guàrdia ;  i la presidenta del Centre d’Esports Manresa, Ruth Guerrero Rodríguez. 

imagen

L’Ajuntament de Manresa i el Centre d’Esports Manresa han signat un acord de col·laboració per a donar suport econòmic a aquesta entitat esportiva. L’acte de signatura ha anat a càrrec de l’alcalde de Manresa, Marc Aloy Guàrdia; i la presidenta del Centre d’Esports Manresa, Ruth Guerrero Rodríguez. 

D’acord amb aquest conveni –signat electrònicament-  l’Ajuntament atorga una subvenció de 20.000 euros per contribuir al pagament dels arbitratges, desplaçaments i altres despeses derivades de la participació del primer equip durant la temporada 2020-21.

Davant la situació complicada per les restriccions de la pandèmia de la Covid-19 i les noves despeses generades per adequar la instal·lació esportiva i l’emissió dels partits, la regidoria d’Esports de l’Ajuntament considera necessari donar suport a l’entitat manresana que, amb la seva activitat, promou la marca de ciutat competint aquesta temporada en la tercera divisió estatal.

 

Documents relacionats

  • imagen