El cardenal Omella rep els representants de l’Ajuntament de Manresa que li presenten el projecte Manresa 2022

L’arquebisbe de Barcelona s’ha reunit al Palau episcopal amb l’alcalde de Manresa, Marc Aloy; i el regidor de Turisme i Projecció de Ciutat, Joan Calmet, i s’ha interessat pel conjunt d’actes que es preparen amb motiu de la commemoració dels 500 aniversari de l’estada d’Ignasi de Loiola a Manresa


imagen

L’arquebisbe de Barcelona i president de la Conferència Espiscopal, el cardenal Joan Josep Omella, s’ha reunit aquest matí amb l’alcalde de Manresa, Marc Aloy, i el regidor de Turisme i Projecció de Ciutat, Joan Calmet. Aquesta és la primera trobada que mantenen el cardenal arquebisbe i l’actual alcalde de la capital del Bages.

 

En la reunió s’ha parlat de la commemoració dels 500 aniversari de l’estada de Loiola a la ciutat, que se celebra l’any vinent i en el marc del qual s’està preparant el projecte Manresa 2022 i l’Any Jubilar Ignasià. El Palau Episcopal de Barcelona ha acollit aquesta visita privada que s’inscriu dins de l’activitat institucional del prelat barceloní.

 

A la reunió, els representants de l’Ajuntament de Manresa han explicat al cardenal arquebisbe els eixos bàsics de la celebració de Manresa 2022. A la reunió també hi ha assistit el director del Secretariat Diocesà de Relacions Interreligioses, Joan Hernández.

Documents relacionats

  • imagen