La Fira de l’Estudiant manté la versió virtual aquest any i s’estrenarà amb una xerrada d’orientació acadèmica i professional

La 29a edició del certamen potencia el format en línia a través de la pàgina web firaestudiant.cat

imagen

La Fira de l’Estudiant 2021 —que abasta els àmbits del Bages, Moianès, Berguedà i Solsonès— donarà el tret de sortida el pròxim 12 d’abril amb una xerrada d’orientació acadèmica i professional adreçada a professionals de l’orientació del territori. El certamen manté el format virtual i compta amb la pàgina web renovada firaestudiant.cat com a punt de trobada. La sessió inaugural Què puc fer per saber què vull ser anirà a càrrec de Teresa Terrades, coordinadora pedagògica de l’INS Escola Intermunicipal del Penedès, a partir de les 12 h del migdia i es podrà seguir a través d’aquest enllaç.

 

La fira potencia la programació d’activitats a través de la xarxa que començaran a partir del 14 d’abril amb les visites virtuals organitzades pels diferents centres educatius del territori. El certamen manté la voluntat de donar suport i orientar l’alumnat en el moment de definir el seu itinerari formatiu i ocupacional. Per això s’oferirà un assessorament individualitzat a tots els joves que ho demanin i també s’inclouran xerrades adreçades a famílies en matèria de beques i ajuts per als estudis post obligatoris i sobre mobilitat internacional.

 

Totes les persones que visitin la pàgina web podran consultar itineraris formatius, l’oferta formativa i també tota la informació dels centres educatius del Bages, Berguedà, Solsonès i Moianès.

 

Suport institucional


El certament està impulsat pel Consell Comarcal del Bages, l’Ajuntament de Manresa, el departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya, la Fundació Lacetània, el Consell Comarcal del Berguedà, el Consell Comarcal del Moianès, l’Ajuntament de Solsona, el Consell Comarcal del Solsonès i el Consell Comarcal del Moianès.

 

Podeu consultar totes les activitats de la fira en aquest enllaç.  

 

 

Documents relacionats

  • imagen