L'Ajuntament de Manresa i la Diputació signen el conveni per millorar els accessos al Pont Vell i la Renfe

• Es destinaran 291.291 euros amb l’objectiu de millorar la seguretat dels vianants i la connectivitat en aquest entorn.

imagen

L’alcalde de Manresa, Valentí Junyent, i el president de la Diputació de Barcelona, Salvador Esteve, van signar divendres passat el conveni per a la realització de les obres del “Camí de vianants a la carretera C-1411b entre el Pont Vell de Manresa i l’Estació de Renfe” amb un pressupost d’execució de 291.291,78 euros.

L'actuació consisteix a fer una plataforma en voladiu, paral·lela a la carretera vella d’Igualada, per la banda interior del mur que la delimita, de manera que del Pont Vell es pugui arribar fins a davant de l'estació de la Renfe creuant pel pas de vianants, ja que en aquest moments la connexió entre els dos punts s’efectua per la calçada amb el perill que comporta. Aquesta actuació suposarà doncs, una important millora en la seguretat per a vianants que vagin o provinguin del Pont Vell.

L’Ajuntament de Manresa, que gestiona la licitació i l’execució de les obres, ha publicat aquest dimarts, 18 de novembre, la licitació que es pot consultar en el web municipal. Els contractistes tenen de termini fins al dia 3 de desembre per presentar les seves ofertes.

Millora de la connectivitat de la ciutat amb el Camí Ignasià

L’actuació es realitza en el punt d’arribada del Camí Ignasià a la ciutat. Aquests treballs formen part de les actuacions que tenen per objectiu millorar els itineraris i infraestructures de la ciutat de cara al projecte Manresa 2022, una data en la qual es commemoraran els 500 anys de l’estada de Sant Ignasi de Loiola a Manresa.

Documents relacionats

  • imagen