El CEDEM programa nous cursos de formació per al mes de maig

Totes les propostes són gratuïtes i estan adreçades a persones emprenedores i empreses que vulguin ampliar la seva formació. Les places en aquestes formacions són limitades i requereixen inscripció prèvia

imagen

El Centre de Desenvolupament Empresarial de l’Ajuntament de Manresa (CEDEM) ofereix durant el proper mes de maig diversos cursos on-line adreçats a persones emprenedores i empreses amb l’objectiu de millorar la seva formació i ampliar els recursos per poder consolidar la seva idea de negoci o fer créixer la seva empresa.

 

Cursos programats

 

  • Què és i com utilitzar el Whatsapp Business4 de maig, de 15.30 h a 16.30 h. Aquesta formació té l’objectiu d’aprendre a veure què és i per a què serveix el Whatsapp Business i com ens pot servir com a eina de comunicació amb els seus clients.

 

 

  • Disseny gràfic amb CANVA per al nostre negoci19 de maig, de 9.30 h a 12.30 h. És un taller pràctic orientat a conèixer l'eina Canva i adquirir els coneixements suficients (bàsics) per utilitzar-la i aplicar-la al projecte empresarial. Adreçat a tot tipus de professionals que vulguin promocionar els seus negocis o projectes en xarxes socials: pimes, autònoms, community managers, bloggers, etc.

 

 

Més informació i inscripcions a : https://www.manresa.cat/cedem/menu/5365-formacio-per-a-emprenedors-i-empreses

 

Les formacions són gratuïtes, les places són limitades i requereixen inscripció prèvia.

 

Totes les formacions es faran en format on-line, un cop inscrits des del CEDEM es confirmarà la plaça i arribar el link de la formació.

 

Documents relacionats

  • imagen