S'obre una nova convocatòria del programa “Accelera el creixement” per a empreses

El termini per a la presentació de candidatures finalitza el 7 de juny de 2021.  Els dies 11 i 19 de maig es faran dues sessions informatives on-line per conèixer els detalls del projecte. Caldrà inscripció prèvia. 

imagen

La Diputació de Barcelona ha obert una nova convocatòria del programa Accelera el creixement, adreçat a empreses de 3 o més treballadors amb 5 anys o més treballadors, amb 5 anys o més d’antiguitat i amb ele centre de decisió a la demarcació de Barcelona i amb ganes de créixer.

Accelera el creixement és un programa d’alt rendiment en què es passen diferents fases amb l’objectiu de dissenyar i implementar el projecte de creixement del negoci. El programa té una durada de 9 mesos i consta de més de 70 hores de suport a l’empresa que s’estructura en tres fase. En la primera se seleccionen les empreses participants, en la segona es reflexiona i s’elabora el pla de creixement i la darrera és el suport en l’execució del pla de creixement.

El termini per a la presentació de candidatures finalitza el 7 de juny de 2021. El programa està subvencionat en un 90%, té un cost per a l’empresa de 500 euros més l’IVA.

Més informació sobre el programa: www.acceleraelcreixement.com

Amb l’objectiu d’oferir més informació s'han programat també dues sessions informatives en línia previstes per als dies 11 de maig (de 10 a 11 hores) i 19 de maig (de 16 a 17 hores). Enllaç a la inscripció aquí.



 

Documents relacionats

  • imagen