S’obre el període de preinscripció a l’Escola d’Art de Manresa

Enguany el centre amplia l’oferta educativa i incorpora un nou cicle de grau mitjà de Serigrafia Artística.

imagen

El període de preinscripció per als diferents cicles formatius d’Arts Plàstiques i Disseny que s’imparteixen a l’Escola d’Art de Manresa s’obre aquest mes de maig. Concretament, les persones que estiguin interessades a cursar un cicle de grau mitjà podran tramitar la sol·licitud de l’11 al 17 de maig i les que optin per a un grau superior del 25 al 31 de maig.

 

Enguany l’Escola d’Art de Manresa amplia l’oferta educativa amb un nou cicle de grau mitjà de Serigrafia Artística que s’afegeix als ja existents (grau mitjà d’Assistència al Producte Gràfic Imprès i grau superior d’Il·lustració). Amb aquesta nova incorporació, l’escola ofereix un total de 45 places per a nous alumnes als cicles de grau mitjà i 15 als de grau superior per al curs 2021-22.

 

La preinscripció de totes les escoles d’art de Catalunya es fa en les mateixes dates de forma centralitzada a través del portal preinscripcio.gencat.cat, la nova pàgina web del Departament d’Educació de la Generalitat en la qual, des d’aquest curs, s’unifiquen els processos de preinscripció de tots els nivells educatius.

 

Tots els alumnes que reuneixin els requisits requerits d’accés directe o que ja hagin realitzat la prova d’accés en la primera convocatòria, poden fer la preinscripció als cicles d’Arts Plàstiques i Disseny. Les persones que no els reuneixen, tenen l’opció d’inscriure’s a la convocatòria extraordinària de proves d’accés i, posteriorment, accedir directament al procés de matrícula, en cas que quedin places disponibles.

 

Per a qualsevol dubte o aclariment sobre el procés de preinscripció, podeu contactar amb l’Escola d’Art a través del telèfon 93 872 63 69 o bé enviant un correu electrònic a eart@escolaart-manresa.cat.

Documents relacionats

  • imagen