Beth Rodergas conversarà al «Pessics de vida»

La cantant i actriu Beth Rodergas i Cols és la convidada de l’entrevista del mes de juny del cicle ‘Pessics Vida’, que organitzen conjuntament la Demarcació Catalunya Central del Col·legi de Periodistes de Catalunya i l’Ajuntament de Manresa, a través del Centre Cultural del Casino. Rodergas conversarà amb el periodista Daniel Sala i Teruel, el 9 de juny  a les 19 h a l’Espai Plana de l’Om.

imagen

Beth Rodergas i Cols és una cantant i actriu catalana coneguda per la seva faceta musical i la seva participació i col·laboració en diferents programes i sèries de televisió. La Beth es va fer popular a partir de la seva participació en la segona edició del concurs Operación Triunfo, quedant tercera, i sent l'escollida pel públic per representar Televisió Espanyola al Festival d'Eurovisió de Riga (Letònia) el 2003 amb Dime, amb la qual va obtenir la vuitena posició.

Mare de 2 fills, sempre s’ha considerat mig surienca mig cardonina. De petita va estudiar música i dansa. Més endavant, de jove, va deixar de fer de cambrera per dedicar-se a cantar en orquestres. Després va passar pel programa de televisió que li va canviar la vida.

Des de llavors, ha fet discos, centenars de concerts, un llibre (Nyam!), una marca de roba (LittleLia) i diverses obres de teatre. Adora l'escenari, però el seu millor projecte, reconeix, és la seva família. Ara fa 2 mesos ha tret el seu darrer disc ‘Origen’, un treball molt íntim amb cançons escrites fa anys i que tenen l’amor com a fil conductor.

L’entrevista amb Beth Rodergas es farà el dimecres 9 de juny, a les 19 h, a l’Espai  de la Plana de l’Om en una modalitat que combina l’entrada presencial i la difusió de l’acte en directe per Internet a través del canal de Youtube de Manresa Cultura. 

L’aforament a la sala és limitat. Per accedir-hi cal disposar d’invitació que es pot aconseguir en aquest enllaç https://kursaal.koobin.cat/index.php?action=PU_evento&Ev_id=4788&idioma=CA o a les taquilles del teatre Kursaal.

Un dia abans, dimarts 8 de juny, serà a la Plana de l’Om el fotoperiodista Jordi Borràs i Abelló que conversarà amb la periodista Aina Font i Torra. Encara queden algunes invitacions que es poden reservar en el següent enllaç https://kursaal.koobin.cat/index.php?action=PU_evento&Ev_id=4566.

El cicle ‘Pessics de Vida’ compta amb la col·laboració de Regió7, Canal Taronja, Nació Manresa, DO Pla de Bages, Llibreria Parcir i Llibreria Rubiralta. 

Documents relacionats

  • imagen