L'alcalde visita la històrica empresa manresana Perramon i Badia per conèixer les últimes novetats

Nascuda a Manresa el 1926, l'actual P&B ha estat un dels màxims exponents de la cinteria de la ciutat i pertany des del 2013 a la firma Textil Ribbons Barcelona SL, una companyia del grup Zanini.

imagen

L’alcalde de Manresa, Valentí  Junyent, ha visitat aquest dimecres les instal·lacions de la histórica empresa manresana Perramon i Badia, coneguda actualment amb la denominació comercial P&B i que pertany des del 2013 a la firma Textil Ribbons Barcelona SL, una companyia del grup Zanini. L’han acompanyat en la visita la regidora de Promoció Econòmica, Comerç i Turisme, Sílvia Gratacós, i el gerent de l’Ajuntament de Manresa, Francesc de Puig.

El conseller delegat de Zanini, Jordi Torras;el director de Serveis Generals de P&B, Jaume Llongueras; i el director de la planta manresana, Joan Lladó, han guiat l’alcalde per les instal·lacions de l’empresa i l’han posat al dia de les últimes novetats d’una firma nascuda a la ciutat el 1926 que ha estat un dels màxims exponents de la cinteria manresana. Actualment, segons la pròpia companyia, s’ha convertit en un referent a l'estat espanyol en la fabricació de cintes i etiquetes teixides, amb una qualitat reconeguda per les primeres marques del mercat.

La visita de l’alcalde a P&B s’emmarca dins dels contactes que Valentí Junyent manté periòdicament amb empreses de la ciutat per conèixer la realitat del teixit empresarial manresà.

Documents relacionats

  • imagen