L’Ajuntament organitza els espais creatius «3D, collage i Dret al Refugi» i «Dansa inclusiva»

Els tallers són gratuïts i es faran amb persones derivades de la Fundació Germà Tomàs Canet, la Taula de Salut Mental i altres persones interessades.

imagen

Amb l'objectiu de vincular una temàtica transversal o efemèride, poder-hi reflexionar i desenvolupar diverses pràctiques artístiques a través d'un petit procés creatiu, la regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Manresa proposa, dins la programació sociocultural dels centres cívics de la ciutat, dues noves propostes d’Espais Creatius: “3D, collage i Dret al Refugi” i “Dansa inclusiva”.

 

  • L’Espai Creatiu “3D, collage i  Dret al Refugi” es farà durant 4 sessions.  Dilluns i dimecres, del 31 de maig al 9 de juny, de 17 a 18.30 h al Casal de les Escodines.  Aquesta activitat la faran persones derivades de la Fundació Germà Tomàs Canet.

 

  • Espai creatiu  de Dansa inclusiva.  Es farà en 4 sessions. Els dimarts,  de l’1 al 22 de juny, de 10 a 12 h al Casal de les Escodines.  Aquesta activitat es realitzarà amb persones derivades de la Taula de Salut Mental i d’altres interessades

 

Aquests  dos tallers són  gratuïts per ser  inclusius i volen facilitar l’ intercanvi entre persones que viuen diferents realitats.

El resultat de la proposta realitzada pels participants de l’Espai Creatiu Dret al Refugi s’exposarà a la Plana de l’Om (a l’exterior) del 15 al 30 de juny, amb motiu de Dia Mundial de les Persones Refugiades (20 de juny) i juntament amb altres actes de la regidoria de Cooperació.  

 

Documents relacionats

  • imagen