Manresa acull una jornada sobre el valor turístic i patrimonial de l'enoturisme

Diversos professionals van debatre sobre el model enoturístic de la província, les seves possibilitats de negoci i de creació de nous llocs de treball.

imagen

La Fundación para la Investigación del Vino y la Nutrición (FIVIN), conjuntament amb la Diputació de Barcelona, i amb el suport de la regidoria de Promoció Econòmica, Comerç i Turisme de l’Ajuntament de Manresa, va organitzar ahir la tercera jornada sobre enoturisme, en què diversos professionals van debatre sobre el model enoturístic de la província, les seves possibilitats de negoci i de creació de nous llocs de treball.

La tercera edició d'aquesta jornada, que es va celebrar a la salala Plana de l'Om, va abordar en concret l'enoturisme des del vessant més patrimonial i d'identitat de la zona com a valor turístic. Així, es va reflexionar sobre com el patrimoni d'una zona pot influir a l'hora de captar l'atenció dels turistes, així com les fires i festes que es desenvolupen en el territori zona poden esdevenir un reclam.

L’acte comptava amb el suport de la regidoria de Promoció Econòmica, Comerç i Turisme de l’Ajuntament de Manresa. Durant la jornada, el regidor deCultura, Joan Calmet, va fer una ponència sobre “Patrimoni Immaterial”. Van assistir també el diputat de Turisme de la Diputació de Barcelona; Ramon Riera; la regidora de Promoció Econòmica, Comerç i Turisme de l’Ajuntament de Manresa, Sílvia Gratacós; la presidenta del Consell Comarcal del Bages, Mercè Cardona; el president del Consell Regulador dela D.O. Pla de Bages, Valentí Riqueta; i el secretari general de FIVIN, Domingo Valiente.

Documents relacionats

  • imagen