La setmana vinent es faran treballs d’asfaltat al carrer Roger de Flor i a la carretera del Pont de Vilomara

Les actuacions formen part del Pla de Millora de l’Espai Públic 2021

imagen

La Secció de Projectes d’Espai Públic de l’Ajuntament de Manresa informa que la setmana vinent continuaran les actuacions de millores de calçades incloses dins el Pla de l’Espai Públic 2021. Els treballs s’han programat per dilluns i dimarts vinent, 26 i 27 de juliol, a un tram del carrer Roger de Flor, entre la carretera del Pont de Vilomara i el carrer Sant Magí; i a la carretera del Pont de Vilomara, entre l’avinguda Francesc Macià i el carrer Pilar Bertran Vallès.

La programació i incidències de trànsit previstes són les següents:

 

Dilluns 26 de juliol

  • Carrer de Roger de Flor, entre la carretera del Pont de Vilomara i el carrer Sant Magí

-          El diumenge 25 es prohibirà l’estacionament a partir de les 15 h.

-          A partir de dilluns 26  de juliol es tallarà el trànsit de vehicles del carrer Roger de Flor,  entre la Ctra. Pont de Vilomara i el carrer Sant Magí, afectant la cruïlla amb el carrer Providència.

-          L’accés a guals del tram afectat per l’asfaltat es realitzarà sempre que l’estat dels treballs així ho permeti.

-          És previst que les afectacions en aquest vial durin 2 dies.

 

Dimarts 27 de juliol

  • Carretera Pont de Vilomara, entre l’avinguda Francesc Macià i el carrer Pilar Bertran Vallès

-          El dilluns 26 es prohibirà l’estacionament a partir de les 15 h.

-          A partir de dimarts 27 de juliol es tallarà el trànsit de vehicles de la Ctra. Pont de Vilomara, entre l’avinguda Francesc Macià i el carrer Pilar Bertran Vallès, afectant la cruïlla amb el carrer Viladordis.

-          Els vehicles que circulin per la Ctra. Pont de Vilomara es desviaran per l’avinguda Francesc Macià, carrer Providència i carrer Sant Maurici per accedir de nou a la carretera del Pont de Vilomara.

-          Les Línies L1 Balconada, L4 Font – Valldaura i L8 Perimetral - Estacions del servei BUS MANRESA modificaran el seu recorregut, consultar afectacions i parades provisionals a www.manresabus.com  
 

-          L’accés a guals del tram afectat per l’asfaltat es realitzarà sempre  que  l’estat dels treballs així ho permeti.

-          És previst que les afectacions en aquest vial durin 2 dies.

 
Properes actuacions:

  • Carrer Sant Blai, entre la carretera Pont de Vilomara i el carrer Sant Llàtzer
  • Carrer Gaudí, tram entre el carrer Sant Joan d’en Coll i el carrer Trieta

 

Documents relacionats

  • imagen