Tractament fitosanitari en arbrat a diferents punts de la ciutat

L’actuació tindrà lloc la nit de divendres 30 a dissabte 31 de juliol als carrers Casanova i Canonge Mulet, i a les places Catalunya, 8 de Març i Anselm Clavé.

imagen

La Unitat de Parcs i Jardins Urbans de l'Ajuntament de Manresa ha comunicat que durant la nit de divendres 30 a dissabte 31 de juliol de les 10 del vespre a les 6 de la matinada, es portarà a terme un tractament fitosanitari en diverses zones de la ciutat pel control de la plaga de psil·la i àcars, que són uns insectes que malmeten la vegetació.

 

Els arbres tractats són de les espècies Tilia i Albizia. Els treballs es faran als carrers Casanova i Canonge Mulet, i a les places Catalunya, 8 de Març i Anselm Clavé.

 

Aquest tractament és una mesura necessària per a la salut dels arbres i permet combatre les plagues i les possibles malalties que puguin tenir. El tractament es farà amb un equip atomitzador per arribar a qualsevol part de l'arbre.

 

L'actuació es realitza en horari nocturn per evitar molèsties als veïns i, a més, es delimitarà la zona per evitar persones alienes al tractament. Als carrers on hi terrasses de bar, el tractament comença a partir de la una de la nit. Per a més informació es pot trucar al 010 (cost segons operadora) o al telèfon gratuït 93 878 23 01. També es pot utilitzar el nou servei de WhatsApp municipal 644 069 801.

Documents relacionats

  • imagen