L’Ajuntament de Manresa inicia demà el repartiment del programa de la Festa Major i dijous la venda d’entrades

La compra d’entrades es podrà aquest dijous 19 d’agost, a partir de les 9 del matí, a través  del següent enllaç El preu de les entrades és d’1 euro amb la voluntat d’evitar cadires buides als espectacles que han de complir el protocol Covid

 

imagen

La Festa Major de Manresa 2021 ja és a tocar. Després de la presentació fa uns dies de la imatge representativa i de la programació de la nova edició que tindrà lloc del 26 al 30 d’agost, l’Ajuntament inicia demà el repartiment de Programa per les bústies de la ciutat. En total se’n repartiran 40.000, que es completarà amb la penjada de banderoles i cartells a carrers de la ciutat.  Demà passat, dijous 19 d’agost, a partir de les 9 del matí, ja es podran comprar les entrades a través del següent enllaç

Les persones que no tenen mitjans per reservar entrades on-line, Poden dirigir-se a l’Oficina de Turisme de Manresa, De dimarts a dissabte de 10.00 a 14.00 h i de 17.00 a 19.00 h; i els dilluns, diumenges i festius de 10.00 a 14.00 h.

La Festa Major de Manresa té un caràcter popular i els seus actes són sempre gratuïts. Malgrat això, enguany s’ha decidit fer pagar un euro per entrada per evitar l’estampa de cadires buides que es va veure en alguns actes de l’any passat. El protocol Covid obliga a habilitar recintes tancats, amb control d’aforament, i amb reserva prèvia d’entrades.

L’any passat, aquesta reserva va ser gratuïta, i hi va haver persones que, després de reservar, no van assistir als actes ni van avisar tampoc que no hi assistirien, la qual cosa va provocar que hi hagués ciutadans que es quedessin fora d’alguns espectacles mentre a dins hi havia cadires buides. Per evitar aquestes situacions, s’ha decidit fer pagar un euro en tots aquells actes que organitza l’Ajuntament. Pel que fa als espectacles que organitzen les entitats (els de foc a La Salle i els de la plaça Porxada) seran gratuïts.

La Festa Major de Manresa, tal com es va anunciar en roda de premsa del 6 d’agost passat, repeteix el model de l'any passat i, banda d’espais com l’Anònima, Casino i Porxada, enguany s’inclou el Parc de Can Font, els exteriors del Palau Firal i el camp de futbol de La Salle com a espais per a espectacles i concerts.

En la que serà la segona Festa Major en pandèmia, l’Ajuntament torna a apostar pels espais a l’aire lliure —amb control d’aforament i distàncies— i per un format concentrat al llarg de cinc dies. Com l’any passat, no hi haurà ni Correaigua ni Correfoc, però es farà un espectacle de foc i una Moscada Infantil adaptada, i es repetirà el castell de focs, que inclourà un esclat final des de diversos punts de la ciutat. Pel que fa a la música, Buhos, Ítaca Band, Lildami, 31FAM, Meritxell Neddermann, Salva Racero, Sara Roy o Manel Camp seran alguns dels caps d’un cartell que també inclou artistes locals.

La Festa Major de Manresa està organitzada per l’Ajuntament de Manresa, l’Associació Manresa de Festa, i en aquesta edició per Guixés Energia i BBVA, com a patrocinadors principals.

 

Documents relacionats

  • imagen