L'arbre de Nadal ja llueix a la plaça Major de Manresa

L'arbre té vuit metres i l'espai enjardinat on s'ha col·locat ocupa uns 25 metres quadrats per fer-ho compatible amb les activitats de la Fira de Santa Llúcia, el Carter Reial i l'arribada de la cavalcada de Reis.

imagen

La instal·lació i el guarniment de l'arbre de Nadal que donarà a caliu a la plaça Major de Manresa durant aquestes festes ha finalitzat avui. A partir d'aquesta tarda ha començt a funcionar de forma simultània amb la resta d'il·luminació nadalenca de la ciutat. Estarà il·luminat tots els dies fins a Reis, de dos quarts de 6 de la tarda fins a dos quarts de 10 de la nit.

La presentació de l'arbre de Nadal s'ha fet aquest migdia a la plaça Major i ha comptat amb la presència del regidor de Medi Ambient i Sostenibilitat de l'Ajuntament de Manresa, Jordi Serracanta; i d'Eugenio Díaz, director general de Procedimientos de Aseo Urbano (PAU SA), una de les empreses concessionàries del servei municipal de parcs i jardins que enguany n'ha patrocinat la instal·lació.

L'arbre, que ja llueix des d'aquest vespre, és un avet de 8 metres d'alçada, ocupa un espai enjardinat de 25 metres quadrats on s'han plantat cyclamens de color vermell. La resta de la superfície s'ha recobert amb triturat de poda provinent dels arbres de la ciutat. També hi ha latradicional representació del naixament de la Fundació Aigües de Manresa i el Parc de la Sèquia.

Les dimensions de l'arbre i l'espai enjardinat pretenen que siguin compatibles amb totes les activitats que es faran els propers dies a la plaça Major, com són la Fira de Santa Llúcia -demà i dissabte- el carter Reial -del 27 al 4 de gener- i la cavalcada de Reis -el 5 de gener-.

Documents relacionats

  • imagen